Battlefield 4 (EU)

Battlefield 4 (EU)

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8 834 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Battlefield 4 ™ Komplett kihívásokkal teli feladatok az új fegyverek feloldásához. Uralja a taktikai kihívásokat egy hatalmas interaktív környezetben - bontja le az ellenségeit árnyékoló épületeket, vezessen támadást fegyvercsónak hátuljából, vagy tegyen egy kis C4-es utat messze. Masszív, 64 játékosos csatákban használd fel az összes erőforrást, és játszd az erősségeidet, hogy megszerezd a győzelemhez vezető utat.

Főbb jellemzők
Dinamikus csatatér - Az interaktív környezet valós időben reagál az Ön fellépésére, így taktikai előny érdekében hajóroncsot válthat ki, vagy eláraszthatja az utcákat. Az ellenfelek nem tudják, mi ütött hozzájuk.

Több jármű, több szabadság - Több tucat járművel vezérelheti a csatatéren a helikopterektől és a lopakodó repülőgépektől a fegyvercsónakig és az ellenfelekig - mindezt úgy tervezték, hogy előnyt nyújtson a hatalmas, kaotikus térképeken.

Intenzív egyjátékos kampány - Ha magas a nemzetközi feszültség, akkor ki kell ürítenie a kritikus amerikai VIP-kat Sanghajból és küzdenie kell az esélyek ellen, hogy hazajuthasson.

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2013.10.29
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00962
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ