Battlefield 3 Premium Edition

Battlefield 3 Premium Edition

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 693 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Battlefield 3 egy első-személy nézetű lövöldözős videojáték, amit az EA DICE fejlesztett és az Electronic Arts adott ki 2011 október 25-én.

A támadó puskáktól és a pisztolyoktól a helikopterekig és a buggy-ig, a Közel-Keleten és Európán át egészen az USA-ig a világ megmentése lesz a célunk a Battlefield 3-ban.

Nyeregre fel katona! Mert hamarosan egy gombafelhővel érhet véget a történet ebben az első-személy nézetű shooterben. A terroristákat, akik egy atombombát akarnak New York-ra dobni, csak mi állíthatjuk meg. Mi és a csapatunk. Mindezt a legkorszerűbb grafika mellett, amitől a hadviselés olyan valóságossá válik…

Megérkezett a következő generáció – Tapasztald meg a Battlefield 3 fantasztikus játékmotorja által nyújtott grafikát. A fények és a speciális effektek egy olyan szintre értek, amilyet még sohasem tapasztalhattál. Mindenféle jármű áll a rendelkezésünkre, tankok, dzsip, helikopter és jet-ek formájában. A valaha látott legizgalmasabb multiplayer csaták várnak rád és barátaidra. Harcolj egyedül vagy a világ minden tájáról becsatlakozó emberekkel egy olyan világban, ahol ha az ellenség egy biztos fedezék mögül les rád, akkor egyszerűen csak lerobbanthasd felőle a fedezékét.

Egy olyan élményben lesz részed, amilyenben korábban soha nem volt még a lövöldözős játékokban. Ez a Battlefield élmény.

A LEFIELD 3 PREMIUM EDITION tartalma:

  • Battlefield 3
  • Battlefield 3 Premium Edition
    • Multiplayer Head Start Kit
    • Premium Membership – Legyen tied mind az 5 kiegészítő
    • Exkluzív in-game tárgyak
    • Erőteljes új funkciók
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, DLC, Csomag
Műfaj
Akció
Megjelenés
2011.10.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00952
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ