Battlefield 3

Battlefield 3
Battlefield 3
Battlefield 3
Battlefield 3
Battlefield 3
Battlefield 3

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 658 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

Fokozza az intenzitást a Battlefield ™ 3-ban, és élvezze a teljes szabadságot a kívánt módon harcolni. Fedezze fel 29 hatalmas multiplayer térképet, és használjon rengeteg járművet, fegyvert és kütyüt, hogy elősegítse a hőt. Ráadásul a csata minden második másodperce közelebb hozza a rengeteg extrát felszabadításához és a rangsorban való felfelé mozgatáshoz. Szóval lépjen be a cselekvésbe.

Főbb jellemzők
Játssz az erősségeiddel - A 4 játékos osztály - Assault, Engineer, Support és Recon - mindegyiknek van különlegessége, és az együtt működés kulcsfontosságú a győzelemhez.
Bárhová ment, bármit csinálhat - parancsnoka bármelyik járművet, amellyel találkozott, a tankoktól és a kocsikától a helikopterekig és repülőgépekig. Még az F / A-18E Super Hornet-et is becsaphatja közvetlenül egy ellenséges harcosba!
Tapasztalja meg a teljes káosz - élvezze 29 multiplayer térképet. Hatalmas pusztítható környezet? Ja. Széles nyitott terek az őrült járművek elleni küzdelemhez? Értettem.
Ragadjon meg sok kinyitható tárgyat - minden csata nyer rangsorait, szalagjait, érmeit és egyebeket, ezáltal növelve bátorságát. Ragaszkodjon helikopteréhez, elsajátítsa a pilótát, és oldja fel az infravörös fáklyákat, hogy elkerülje a közeledő rakétákat, vagy válassza a lopakodás növelését.

A Battlefield 3 Premium Edition tartalmazza:
A játék és mind az 5 bővítőcsomag - A Premium Edition 20 új térképet, 20 új fegyvert, 10 új járművet és 4 új játékmódot tartalmaz.
Multiplayer Head Start kit - Azonnal kinyit 15 fejlett fegyvert, plusz eszközöket, járműfrissítéseket és még sok minden mást.
Hatékony új funkciók - Állítsa alaphelyzetbe a statisztikákat egy új induláshoz, szerezzen prioritást a szerver sorokban, és új matricákat szerezzen a Platoon emblémáira. Csatlakozzon az olyan egyedi eseményekhez, mint a Double XP hétvégék, és vegyen részt exkluzív versenyeken.
Exkluzív játékon belüli cikkek - Szerezzen be olyan egyedi játékbeli cikkeket, amelyek sehol másutt nem érhetők el, beleértve az új katona- és fegyverkampányokat, az ACB-90 kést és az egyedi kutyacímkék halmazát.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Erős nyelvi
erőszak

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2011.10.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00948
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7 64-bit

Processzor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)

Memória: 2 GB RAM

Grafika: Grafikus kártya (AMD): DirectX 10.1 kompatibilis 512 MB RAM-mal (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 vagy 6000 sorozat, ATI Radeon 3870 vagy nagyobb teljesítménnyel) Grafikus kártya (NVIDIA): DirectX 10.0 kompatibilis 512 MB RAM-mal (512 VIDIAMB RAM) , 9, 200, 300, 400 vagy 500 sorozat NVIDIA GeForce 8800 GT vagy nagyobb teljesítménnyel)

Tárhely: 20 GB szabad hely