Battleborn Firstborn Pack (DLC)

Battleborn Firstborn Pack (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
419 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Elsőszülött csomag: A
barátok és az ellenségek egyaránt tudni fogják, hogy Ön az elsők között fogott fegyvert a Battlebornhoz, amikor exkluzív arany regényeiben megjelenik. Előre megrendelheti a Battleborn példányát, és exkluzív játékon belüli címmel, valamint Thorn, Reyna, Montana, Marquis és Rath aranyszínű bőrével fedheti fel hőseit.
Nyisd ki az elsőszülött csomagot azáltal, hogy az elsők között csatlakozol az univerzum megmentéséért folytatott küzdelemhez!

A Battlebornról:
A badass hősök óriási együttese harcol azért, hogy megvédje az univerzum legutóbbi csillagát egy titokzatos gonosztól a Borderlands alkotóinak ebben a következő generációs lövöldözős játékában. Védelme érdekében mindenféle karaktert és fegyvert fel kell használnia, amit valaha is elképzeltél - a kiborg sólymoktól a szamuráj vámpírokon át az emberhegyekkel hadonászó mini-fegyverekig. Vágj rá és parrálj, fuss és fegyverezz, dobj és törj, vagy egyszerűen pusztítsd el az ellenségeket, miközben felépíted és gyarapítod a hősök személyes csapatát. Válaszd ki a hősödet, és harcolj egyedül vagy együttműködve a barátaiddal a történeti küldetések során, vagy harcolj ellenük gyors ütemű, versenyképes multiplayer mérkőzéseken.

Jellemzők:

Battleborn Heroes A
Battleborn 25 játszható hősből áll, és nincs két egyforma. Minden hősnek megvan a maga személyisége, és saját egyedi fegyvereivel és hatalmaival van ellátva.

Történet mód A
Battleborn története mód egy narratív élmény, amelyet teljesen egyjátékos módban játszhatunk, és még jobb, ha együtt játszunk a barátokkal osztott képernyőn és online is.

A Multiplayer
Battleborn csapatalapú versenyképes multiplayer akcióját akár 10 játékos is megélheti online 5v5 mérkőzéseken, és három különféle multiplayer módot tartalmaz.

Betörés
A hőscsapatoknak meg kell védeniük támaszpontjukat az AI által irányított csatlósok hullámaitól, miközben együtt dolgoznak saját csatlósaikkal az ellenfél bázisának megsemmisítése érdekében.

Pusztítás
A hősök csapatai gyors ütemű halálmérkőzésen állnak szembe, és a győzelemhez célokat kell rögzíteniük és megtartaniuk a térképen.

Meltdown
A hősök csapatainak vezetniük kell csatlósaikat, amikor a térkép közepén halálukba menetelnek. Pontokat kapnak minden csatlósért, aki beleveti magát az égetőbe, és a legtöbb pontot szerző csapat nyer.

Állandó előrehaladási rendszer
Minden tapasztalati pont, függetlenül attól, hogy a Battleborn történetmódjának vagy a versenyképes többjátékos módnak a megszerzésével jár-e, hozzájárul az egyéni karaktersorozat, valamint a játékosprofil parancsnoki rangjának felemelkedéséhez.

Karakter rangsor
Minden hős a küldetéseken és a mérkőzéseken kívül tartósan 1-től 10-ig rangsorolhat, lehetővé téve a játékosok számára, hogy további kiegészítéseket nyissanak ki a spirál készségfájukban, valamint további karaktereket nyújtsanak az egyes karakterekhez.

Parancsnoki rang A
játékosok rangsorolhatják saját játékosprofiljukat, kinyitva a kitűzőket és címeket, hogy lenyűgözzék a barátaikat, és olyan zsákmányokat hozhatnak létre, amelyek felhasználhatók bármelyik olyan hős számára, akinek a parancsnoksága mellett dönt.

A Helix System
Battleborn felgyorsult karakternövekedési rendszere lehetővé teszi a játékosok számára, hogy 1-től 10-ig szintet emeljenek egy karaktert, és teljes élményben részesítsék minden hős egyedi fegyvereit és erejét egyetlen történetből álló küldetés vagy többjátékos meccs során.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2016.05.03
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI00933
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ