BattleTech: Urban Warfare

BattleTech: Urban Warfare
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 344 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A városi hadviselés hozza a „Mech-harcot a Belső Gömb hatalmas városképéhez! Az elektronikus hadviselés, a nagyszabású épületek megsemmisítése, a környezetvédelmi mechanika, az új ellenséges egységek és egyebek miatt a városi terjeszkedés egy teljesen új csatatérré válhat.
Városi hadviselés
Az utcai verekedések új taktikai játék kihívásokat vezetnek be, amikor a „Mech-harc a nyílt természeti tájról a hatalmas városi terjeszkedésre halad. Az új városi életközpontban minden épület teljesen elpusztul, tehát soha több, mint néhány szalon található az új látóhatáron, vagy a sokemeletes törmelék védőburkolatánál. A megsemmisített hűtőfolyadék-cserélő épületek és a törött elektromos transzformátorok, amelyek megzavarják a célzást, drasztikusan megváltoztatják a csatát, ahogy megy.
Elektronikai hadviselés
Ezen elveszített technológiák visszatérése örökre megváltoztatja a 31. századi csatatéret. „Az elektronikus ellenintézkedésekkel (ECM) felszerelt mech-ek és a közeli barátságos egységek el vannak takarva az ellenség célzó rendszerei ellen, és védettek a közvetett tűz ellen. Eközben az „Active Probe-vel felszerelt Mech-ek felfedhetik, megtalálhatják és megcélozhatják az ellenséges egységeket, amelyeket egyébként rejtenek.
Két új BattleMech
A kísérleti Raven 1X fejlett elektronikus hadviselési csomagot kínál, amely az ECM és az Active Probe rendszereket könnyű alkotóelemekké egyesíti. A Javelin kompromisszum a sebesség és a tűzerő között, közeli távolságú knockout energiával.
Új Flashpontok
Új elágazó novellák széles választéka, amelyek összekapcsolják a zsoldos küldetéseket, a személyzet beszélgetéseit, a különleges eseményeket, a kritikus döntéseket és a ritka bónusz jutalmakat.
Három új ellenséges jármű
A Gallant Urban Assault Tank különféle fegyverekkel harcol mindenféle sebességgel és agilitással, a Packrat egy csatatéri támasztó jármű, amely az ECM prototípus változatával van felszerelve, a Rotunda pedig egy felderítő jármű, mely az Active Probe prototípus változatával van felszerelve. .
Új találkozás
A Attack and Defend egy új, új kihívást jelentő küldetés, ahol zsoldosoknak el kell pusztítaniuk az ellenség bázisát, hogy megállítsák a támadók folyamatos áramlását, mielőtt képesek legyőzni az erőidet, és kitalálni a munkaadó bázisát.

Adatok
Megjelenés
2019.06.03
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01016
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: 64 bites Windows 7 vagy újabb
Processzor: Intel® Core ™ i3-2105 vagy AMD® Phenom ™ II X3 720
Memória: 8 GB RAM
Grafika: Nvidia® GeForce ™ GTX 560 Ti vagy AMD® ATI Radeon ™ HD 5870 (1 GB VRAM)
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 35 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9 hangkészülék
Egyéb megjegyzések: A multiplayer kompatibilis a Windows, Mac és Linux verziók között.

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: 64 bites Windows 7 vagy újabb
Processzor: Intel® Core ™ i5-4460 vagy AMD® FX-4300
Memória: 16 GB RAM
Grafika: Nvidia® GeForce ™ GTX 670 vagy AMD® Radeon ™ R9 285 (2 GB VRAM)
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 35 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9 hangkészülék
Egyéb megjegyzések: A multiplayer kompatibilis a Windows, Mac és Linux verziók között.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.