Battle Chef Brigade Deluxe

Battle Chef Brigade Deluxe

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
988 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Üdvözöljük Victusia városában, ahol az elit Battle Chef brigád tagjai tiszteletet kapnak a képességükért, hogy ügyesen leszerezzék a szörnyeket és gyilkosaikat ízletes konyhává alakítsák! De bejutni nem könnyű; a victusia-i szakácsoknak jelentkezniük kell a helyükre egy nagy tétű versenyen. Kövesse a két versenyzőt, a Mina-t és a Thrash-t, ahogy a bajnokságon átjutnak az utak. Ahhoz, hogy dandártáborná váljon, szörnyeket kell vadásznia kombó alapú támadásokkal, és el kell készítenie a frissen fogott összetevőket puzzle-alapú főzési kihívásokban, hogy kiszolgálja a nyertes ételeket a bíróknak - mindaddig, amíg a kerek óra ketyeg.Játssz két séfként, életre kelve színes illusztrációkkal és VO-val egy elbűvölő kampányban, amely egyenlő részekben öreg iskolai csapkodót és kombinált rejtvényt jelent, és az RPG előrehaladásának könnyű szórása tetején.

Üdvözöljük Ziggy, az Undead Necromancer séf, aki a Helyi multiplayer játékban játszható, a Break the Dishes, a Survival és a Free Play.

???? Ha ez számodra nem elég, próbáld ki a képességet más dandártábornokokkal szemben a Helyi multiplayer hozzáadásával! Játsszon Mina-ként, Thrash-ként és még Ziggy-ként egy epikus csatában, ahol minden szabályt megteszed. Ki jön ki a tetején????? Extra módok, amelyek tesztelik az Ön főzési képességeit, ideértve a következőket: Napi főzés, éttermi sütés, az ételek törése és a BRAND NEW Survival Mode ranglisták, ahol megmutathatja kulináris alkotásait.

Napi Cook-off ranglisták, ahol a Battle Chefs bemutatja kulináris alkotásait.

One Fejleszd készségeidet márkás vadonatúj ingyenes játékmódban, és keresse meg a tökéletes főzési kombinációt.

???? Gyűjtse össze és élvezze a Battle Chef Brigade ragyogó illusztrációit a BRAND NEW Művészeti Galériában.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2017.11.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Adult Swim Games
Cikkszám
DIGI00913
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ