Battle Brothers - Warriors of the North

Battle Brothers - Warriors of the North

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 835 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A „Warriors of the North” DLC a Battle Brothers számára kibővíti a játékot egyértelműbb északi régióval, valamint különféle kezdési forgatókönyvekkel, amelyeket a zsoldos társaságához választhat. Szembeszálljon egy teljesen új barbár frakcióval a csatában, viseljen új viking és rus témájú felszereléseket, és kövesse az 'Ijirok', a fagyos észak mitikus lényének legendáját!
Jellemzők
Eredetek - Válasszon egyet a tíz különféle eredetből, és játsszon északi barbárok, paraszt milícia vagy kultikusok állományaként. Mindegyik származási hely sajátos szabályokkal rendelkezik, amelyek a kampányt az elejétől a végéig más élménnyé alakítják.
Új ellenfelek - Egy északi barbárok egy teljesen új frakcióval kell szembenézniük, saját felszereltségükkel és egyedi mechanikájukkal kiegészítve.
Legendás helyek - Látogasson el két új legendás helyszínre, és küzdjön két új főnökkel egy olyan küldetés során, amely legendás jutalomhoz vezet.
Bajnokok - Vedd le az ellenséges bajnokokat, és harcolj velük szemben, hogy magadnak nevezhess híres tárgyakat.
Új bannerek és felszerelés - Öltöztesd stílusosan új viking és rus ihlette bannerek, pajzsok, sisakok és páncélok gyűjteményével. Használjon új fegyvereket, és engedje el az új nordic harcosot!
Új szerződések és események - Keressen északon tartózkodását új szerződések elfogadásával. Merüljön el egy zsoldos társaság vezetésében még illusztráltabb eseményekkel.
Új zene - Két új zeneszám kíséri a kalandjait.
Új eredmények - kihívást jelenthet magának új eredményekkel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2019. 05. 09.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Overhype Studios
Cikkszám
DIGI00910
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ