Battle Brothers

Battle Brothers
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 883 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Battle Brothers egy turné alapú taktikai RPG, amely vezet egy zsoldos társaságot egy kavicsos, alacsony fogyasztású, középkori fantáziavilágban. Ön dönti el, hová menjen, akit béreljen vagy küzdjön, milyen szerződéseket vegyen, és hogyan képezze ki és felkészítse embereit egy eljárással létrehozott nyílt világ kampányban. Van mit kell ahhoz, hogy véres csatákban és győzelemben vezesse őket?

A játék egy stratégiai világtérképből és egy taktikai harci rétegből áll. A világtérképen szabadon utazhat annak érdekében, hogy szerződéseket kössön, amelyek jó érméket keresnek neked, fosztogatáshoz érdemes helyeket találjon, üldözésre érdemes ellenségeket találjon, vagy városokat, ahol újratelepítést és férfiakat foglalkoztathat. Itt is irányíthatja, kiemelheti és felszerelheti csatatestvéreidet. Ha egy ellenséges pártot vesz igénybe, a játék taktikai térképre vált, ahol a tényleges harcok részletes forduló alapú harcként zajlanak.


Kezelje egy középkori zsoldos társaságot egy eljárással létrehozott nyitott világban.
Harcolj összetett, turn alapú taktikai csatákkal történelmi felszereléssel és brutális sérülésekkel.
Permadeath. Minden karakter, aki harcban elpusztul, halott marad - kivéve, ha élőhalottként térnek vissza.
Minden karakter saját háttér-történetekkel és sajátosságokkal rendelkezik. Szeretne dadogó patkányfogót, kapzsi boszorkányvadászat vagy részeg nemes nemet?
Karakterfejlesztés korlátozó osztályrendszer nélkül. Minden karakter tapasztalatokat szerez a harc során, képes szinttel feljebb lépni és erőteljes előnyöket szerezni.
A fontos felszerelés A különböző fegyverek egyedülálló képességeket biztosítanak: osztott pajzsok tengelyekkel, ellenségek kábításával gömbökkel, lándzsát képezhetnek lándzsákkal vagy összetörik páncélt harci kalapáccsal.
Változatos ellenséges névjegyzék. Minden ellenség egyedi felszereléssel, készségekkel és AI viselkedéssel rendelkezik.
Dinamikus eseményrendszer légköri találkozókkal és kemény döntésekkel a harcon kívül.
Három késői játékválság - nemes házak közötti háború, egy zöldbőr invázió és egy élőhalott csapás - fenyegető fenyegetést jelent.
Két teljes óra zenekari hangzás.
70 Steam teljesítmény és Steam Trading Cards.


A Overhype Studios egy független játékfejlesztő stúdió, Hamburgból, Németországból. Elkötelezettek vagyunk a nagyszerű játékok elkészítésében, amelyeket saját magunk akarunk játszani. A Battle Brothers-rel arra törekszünk, hogy tükrözze a kreativitást, összetettséget és eredetiséget az ősidők óta, amikor a játékfejlesztők szenvedélyes játékosok voltak, nem pedig vállalati üzletemberek. Ennek során sok inspirációt vettünk az ottani legjobb játékok közül: Az eredeti X-Com, a Warhammer: a Szarvas patkány árnyéka és a Jagged Szövetség.

Adatok
Megjelenés
2017.03.24
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Overhype Studios
Cikkszám
DIGI00909
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Processzor: 1,2 Ghz
Memória: 1024 MB RAM
Grafika: OpenGL 3.3 kompatibilis videokártya 512 MB-val
Tárhely: 1500 MB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Ellenőrizze, hogy a videó illesztőprogramjai naprakészek-e!

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7, Windows 8, Windows 10
Processzor: 2+ Ghz
Memória: 2048 MB RAM
Grafika: OpenGL 3.3 kompatibilis videokártya 1024 MB-val
Tárhely: 1500 MB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Ellenőrizze, hogy a videó illesztőprogramjai naprakészek-e!
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.