Battle Academy 2: Eastern Front

Battle Academy 2: Eastern Front

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 707 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A sikeres elődjétől a Battle Academy 2 tovább folytatja az akciót keletre - az Anya Oroszország véres síkságára. Amikor egy ravasz új megjelenés, nagyszerű új funkciók és a véletlenszerű küldetésgeneráció találkoznak a csata által bevált játékmenettel, akkor biztos lehet benne, hogy stratégiai klasszikusa!

Tapasztalja meg a brutális kampányt mindkét oldalról, miközben 4 kampányon játszol - partizán, Tigris, T-34 és több tucat más, pontosan modellezett egységként. Nézze meg, hogyan változtatta meg a sztyeppek zord időjárása a háború folyamát.

Miután követte a két fél vagyonát, korlátlan harcot tapasztalhat meg a vadonatúj véletlenszerű összecsapási funkcióval. Testreszabhatja küldetését a számtalan beállítással, mielőtt minden alkalommal belép egy egyedi és meglepő csatába.

Adja hozzá az osztályának legjobb Slitreine PBEM ++ multiplayer rendszerét, az átalakított szerkesztőt, az egyedi szkripteket és a Cooperative multiplayer szoftvert egy új stratégiai remekmű létrehozásához.


Jellemzők
Irányítsd mind a tengelyt, mind a szovjet haderőt több mint 30 küldetésben 4 egyjátékos kampány és a megfelelő multiplayer missziók során, valamint korlátlan számú véletlenszerű csapás alatt.
Több mint 130 egység viharzik át a csatatéren. Tanulja meg a korai háború nehéz leckéit a Panzer III-ban és a BT-7-ben, vagy érezze, hogy a föld rázza fel a Tigris, Panther, T-34 és IS-2 dühét.
Az új játékfunkciók között szerepel a füst, a gyalogos vonal, a vadászfedelet, a részleges sérülés és az árok - a részletes harcmodell mellett, amely a másodikhoz nem hasonlítható.
A zökkenőmentes multiplayer élményt kibővítették az együttműködési támogatás hozzáadásával - tudsz együtt dolgozni egy barátommal az ellenség legyőzéséért?
És a félelmetes módosító rugalmasságot tovább fejlesztették a szerkesztői fejlesztésekkel, beleértve az automatikus szegélyt, az eredményszerkesztőt és a megerősítéseket. Mindegyik egy erős szkriptrendszer tetején, amely teljes irányítást biztosít az összes játékrendszer felett.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Körökre osztott stratégia
Megjelenés
2014.09.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI00907
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ