Battle Academy 2: Eastern Front

Battle Academy 2: Eastern Front
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 337 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A sikeres elődjétől a Battle Academy 2 tovább folytatja az akciót keletre - az Anya Oroszország véres síkságára. Amikor egy ravasz új megjelenés, nagyszerű új funkciók és a véletlenszerű küldetésgeneráció találkoznak a csata által bevált játékmenettel, akkor biztos lehet benne, hogy stratégiai klasszikusa!

Tapasztalja meg a brutális kampányt mindkét oldalról, miközben 4 kampányon játszol - partizán, Tigris, T-34 és több tucat más, pontosan modellezett egységként. Nézze meg, hogyan változtatta meg a sztyeppek zord időjárása a háború folyamát.

Miután követte a két fél vagyonát, korlátlan harcot tapasztalhat meg a vadonatúj véletlenszerű összecsapási funkcióval. Testreszabhatja küldetését a számtalan beállítással, mielőtt minden alkalommal belép egy egyedi és meglepő csatába.

Adja hozzá az osztályának legjobb Slitreine PBEM ++ multiplayer rendszerét, az átalakított szerkesztőt, az egyedi szkripteket és a Cooperative multiplayer szoftvert egy új stratégiai remekmű létrehozásához.


Jellemzők
Irányítsd mind a tengelyt, mind a szovjet haderőt több mint 30 küldetésben 4 egyjátékos kampány és a megfelelő multiplayer missziók során, valamint korlátlan számú véletlenszerű csapás alatt.
Több mint 130 egység viharzik át a csatatéren. Tanulja meg a korai háború nehéz leckéit a Panzer III-ban és a BT-7-ben, vagy érezze, hogy a föld rázza fel a Tigris, Panther, T-34 és IS-2 dühét.
Az új játékfunkciók között szerepel a füst, a gyalogos vonal, a vadászfedelet, a részleges sérülés és az árok - a részletes harcmodell mellett, amely a másodikhoz nem hasonlítható.
A zökkenőmentes multiplayer élményt kibővítették az együttműködési támogatás hozzáadásával - tudsz együtt dolgozni egy barátommal az ellenség legyőzéséért?
És a félelmetes módosító rugalmasságot tovább fejlesztették a szerkesztői fejlesztésekkel, beleértve az automatikus szegélyt, az eredményszerkesztőt és a megerősítéseket. Mindegyik egy erős szkriptrendszer tetején, amely teljes irányítást biztosít az összes játékrendszer felett.

Adatok
Megjelenés
2014.09.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI00907
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows Vista / 7/8/10
Processzor: Intel P4 / AMD Athlon XP vagy annál jobb
Memória: 512 MB RAM
Grafika: 256 MB DirectX 9 kompatibilis grafikus kártya
DirectX: Verzió: 9.0
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.