Battle Academy

Battle Academy

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
471 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A sikeres körökre osztott stratégiai játék a Steam-en érkezett! 1. stratégiai játék az App Store-ban 46 országban.
Megközelíthető, elnyelő, részletes és mégis látványos, a Battle Academy célja a stratégiai játékok piacának forradalmasítása intuitív tervezés és lenyűgöző játékmenet keverékével. Ez a gyors ütemű, könnyen megtanulható stratégiai cím lenyűgöző számú egységtípussal és különféle küldetésekkel büszkélkedhet, és végtelen visszajátszási értéket biztosít az okosan megtervezett online multiplayer rendszer, a beépített forgatókönyv-szerkesztő, valamint a felhasználói modok és forgatókönyvek sokasága miatt.

A Battle Academy egy akciódús taktikai stratégiai játék, ahol meg kell választania egy kiválasztott egységcsoportot és vezetnie kell őket a második világháború sokféle frontján lévő csatákban. Parancsnokként a valós kombinált fegyverek taktikáját kell alkalmaznia a győzelem biztosítása érdekében. Ez azt jelenti, hogy lövedékeket kell leraknia az ellenkező erők meglepésére, elnyomó tüzet kell használni azok rögzítésére, az ellenséges páncélt a maximális hatás elérése érdekében, és ha szükséges, meg kell támadnia az ellenséget az erős pontok megszüntetése érdekében. Bizonyos esetekben hozzáférést kaphat a hatalmas távoli tüzérségi és légi támogatásokhoz is, amelyek képesek gyengíteni az ellenség védelmét vagy akár megállítani a nyomában meghalt ellenséges támadást. Ugyanakkor különös figyelmet kell szentelnie saját csapatainak moráljára, és fel kell használni a rekon egységeket az ellenséges felkelések vagy a szomszédos támadások észlelésére.

Ennek elérése érdekében a Battle Academy tiszta és intuitív felületet kínál, amely megkönnyíti csapatainak irányítását, ugyanakkor gondoskodik arról, hogy soha ne veszítse el a csatát. Ez azt jelenti, hogy arra koncentrálsz, ami igazán számít; a küldetés céljaid, a csata taktikája és az egység elhelyezése.

A játék motorja szintén teljesen szkript-vezérelt, és ezért könnyen modifikálható, lehetővé téve a játékosoknak, hogy saját misszióikat és forgatókönyveiket elkészítsék, sőt egyszerűen és hatékonyan végezzék el a játék nagyjavítását.
Multiplayer
A Slitherine forradalmian új szerver-alapú PBEM ++ rendszere befejezi a csomagot, és olyan játékélményt nyújt, amely minden bizonnyal örömmel szolgál mind a keménymag-harcosok, mind az új belépők számára. Ez az aszinkron multiplayer rendszer azt jelenti, hogy könnyedén megtalálhatja ellenfeleit a világ bármely pontján, a nap bármely szakában, és a saját tempójában játszhat. Több ezer játék folyik bármikor.

A Battle Academy elérhető az iPad-en is, és platformokon átívelő multiplayer szolgáltatást kínál, ez azt jelenti, hogy mindig lesz valaki, aki kihívást jelent online! Még otthon is elindíthatja a számítógépeden, majd folytathatja, vagy ismét lejátszhatja iPadjét a vonaton.
Alap játék jellemzői
Irányítsd a brit, az amerikai, a lengyel és a kanadai haderőt 3 epikus kampányban, amelyek több mint 30 különböző csatát fednek le, vagy vegyék át az olasz és a német erők irányítását a multiplayer játékban.
Válasszon a hatalmas felszereltség közül, amely 100 egységet kínál 6 nemzetből - Shermans, Fireflys, Panthers, Tigers, Stukas, Hurricanes, P47 és még sok minden mást!
A játék jellemzői között szerepel a csapda, a látóvonal, a tüzérségi bárkák, a repülőgépek, a cserkészek, a morál, az APC-k, a lángszórók, a nehéz bombázók, az orvlövészek és az elnyomás.
Egységeik tapasztalatokat szereznek a harc során. Engedjék fel magukat a veterán és az elit státusba, és szerezzen új készségeket.
Addiktív multiplayer módok a Slitherines forradalmian új multiplayer szerver használatával.
Hatalmas modellezési lehetőségek. A játékot úgy tervezték meg, hogy könnyen módosítható és hozzáférhető szkriptei ellenőrizzék a harc, a felhasználói felület és a játék megjelenésének minden szempontját.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Körökre osztott stratégia
Megjelenés
2010.08.03
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI00898
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ