Batman: Arkham Origins - Season Pass

Batman: Arkham Origins - Season Pass

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 380 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fokozza a ARKHAM EREDETÉT tapasztalatait, vásároljon még ma egy szezonos bérletet! Hozzáférés az új kihívás térképekhez, két Skin csomaghoz és egy epikus új történeti kampányhoz. Óráknyi új tartalom mellett két exkluzív Batman ™ bőrt is feloldhat: Gotham by Gaslight Batman ™ és a Brightest Day Batman ™.

Az összes bőr felhasználható a történetkampányban a fő történet befejezése után, a kihívások térképeiben és online. Az összes többi Season Pass tartalom kizárólag a történet kampány módban használható. A Szezonbérletben szereplő összes tartalom külön megvásárolható.
Season Pass bőrcsomag - Főbb jellemzők:
Gotham, készítette: Gaslight Batman ™: Hozz egy kis 1889-es évet a játékodba. Viseljen olyan öltönyt, amelyet Brian Augustyn és Mike Mignola sláger grafikus regénye ihlette, GOTHAM BY GASLIGHT.
Gotham by Gaslight Batman ™: A természetes rostos nadrágtól a dobókésekkel feltöltött bőrövig, minden részlet gondosan modellezhető a képregényé után.
Legfényesebb nap Batman ™: Játsszon a Legfényesebb nap Batman ™ -ként, a Batman ™ feltámadott a halálból a Fehér fény által Geoff Johns és Peter Tomassi BRIGHTEST DAY sorozatában.
Legfényesebb nap Batman ™: A legfényesebb nap Batman ™ ruha fehér, a játék többi tagjával ellentétben.
Új Millennium Skins Pack - Főbb jellemzők:
Ruhát lenyűgözni: Szerezd meg a legújabb felszerelést anélkül, hogy teljes árat fizetne. Nagyon megtakaríthat az új Millennium Skins Pack-on ezzel a Season Pass-szal!
A legmenőbb bőr: Az új Millennium bőrcsomag 5 legkeresettebb bőrt tartalmaz: (1) Red Son Batman ™, (2) Blackest Night Batman ™, (3) Új 52 Batman ™, (4) Batman ™: Noel , (5) 1. megjelenés Batman ™ és (6) egy évvel később Robin
Végtelen Earth Skins Pack - Főbb jellemzők:
Ruhát lenyűgözni: Szerezd meg a legújabb felszerelést anélkül, hogy teljes árat fizetne. Kedvezményesen takaríthat meg a Végtelen Earth Skins csomagban ezzel a Season Pass-szal!
A kívánt bőr: Az új millenniumi bőrcsomag 5 legjobb bőrből áll: (1) Earth 2 Dark Knight, (2) Long Halloween Batman ™, (3) Batman ™: a Kerekasztal sötét lovagja, ( 4) Thrillkiller Batman ™, (5) Earth 2 Batman ™, (6) klasszikus Tim Drake Robin
Initiation DLC - Főbb jellemzők:
Utazás az időben: Utazzon a Batman ™ létezését megelőző napokra, és vigye át az irányítást egy fiatal Bruce Wayne ellen harcművészeti edzése utolsó szakaszában. Tapasztalja meg az egzotikus helyszíneket, beleértve a bambusz-erdőt és a hegy tetején levő kolostorokat.
Ahol Batman valóban kezdődött: Tanulja meg a világ legerősebb bűnözőinek születését ezzel a DLC-vel, amely tartalmaz 2 bőrt (Bruce Wayne és Vigilante Bruce Wayne), négy kihívási térképet és kihívási kampányt.
Hideg, hideg szívű DLC - Főbb jellemzők:
Visszatérés Gotham Citybe, hogy az Arkham Origins stílusú újévben csengjen. Amikor Freeze úr elrabolja a GothCorp vezérigazgatóját, a Batman ™ elhatározza, hogy bíróság elé állítja. Útközben feltárja új ellenségének tragikus történetét, és arra készteti hősünket, hogy próbáljon ki lehetetlent: mentse meg az áldozatot és a gazembert. Óráknyi narratív vezérelt játékmenet és új Open World tartalom várja Önt!

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, Kaland, TPS
Megjelenés
2014. 04. 22.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI00893
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ