Batman: Arkham Origins - Season Pass

Batman: Arkham Origins - Season Pass
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 816 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fokozza a ARKHAM EREDETÉT tapasztalatait, vásároljon még ma egy szezonos bérletet! Hozzáférés az új kihívás térképekhez, két Skin csomaghoz és egy epikus új történeti kampányhoz. Óráknyi új tartalom mellett két exkluzív Batman ™ bőrt is feloldhat: Gotham by Gaslight Batman ™ és a Brightest Day Batman ™.

Az összes bőr felhasználható a történetkampányban a fő történet befejezése után, a kihívások térképeiben és online. Az összes többi Season Pass tartalom kizárólag a történet kampány módban használható. A Szezonbérletben szereplő összes tartalom külön megvásárolható.
Season Pass bőrcsomag - Főbb jellemzők:
Gotham, készítette: Gaslight Batman ™: Hozz egy kis 1889-es évet a játékodba. Viseljen olyan öltönyt, amelyet Brian Augustyn és Mike Mignola sláger grafikus regénye ihlette, GOTHAM BY GASLIGHT.
Gotham by Gaslight Batman ™: A természetes rostos nadrágtól a dobókésekkel feltöltött bőrövig, minden részlet gondosan modellezhető a képregényé után.
Legfényesebb nap Batman ™: Játsszon a Legfényesebb nap Batman ™ -ként, a Batman ™ feltámadott a halálból a Fehér fény által Geoff Johns és Peter Tomassi BRIGHTEST DAY sorozatában.
Legfényesebb nap Batman ™: A legfényesebb nap Batman ™ ruha fehér, a játék többi tagjával ellentétben.
Új Millennium Skins Pack - Főbb jellemzők:
Ruhát lenyűgözni: Szerezd meg a legújabb felszerelést anélkül, hogy teljes árat fizetne. Nagyon megtakaríthat az új Millennium Skins Pack-on ezzel a Season Pass-szal!
A legmenőbb bőr: Az új Millennium bőrcsomag 5 legkeresettebb bőrt tartalmaz: (1) Red Son Batman ™, (2) Blackest Night Batman ™, (3) Új 52 Batman ™, (4) Batman ™: Noel , (5) 1. megjelenés Batman ™ és (6) egy évvel később Robin
Végtelen Earth Skins Pack - Főbb jellemzők:
Ruhát lenyűgözni: Szerezd meg a legújabb felszerelést anélkül, hogy teljes árat fizetne. Kedvezményesen takaríthat meg a Végtelen Earth Skins csomagban ezzel a Season Pass-szal!
A kívánt bőr: Az új millenniumi bőrcsomag 5 legjobb bőrből áll: (1) Earth 2 Dark Knight, (2) Long Halloween Batman ™, (3) Batman ™: a Kerekasztal sötét lovagja, ( 4) Thrillkiller Batman ™, (5) Earth 2 Batman ™, (6) klasszikus Tim Drake Robin
Initiation DLC - Főbb jellemzők:
Utazás az időben: Utazzon a Batman ™ létezését megelőző napokra, és vigye át az irányítást egy fiatal Bruce Wayne ellen harcművészeti edzése utolsó szakaszában. Tapasztalja meg az egzotikus helyszíneket, beleértve a bambusz-erdőt és a hegy tetején levő kolostorokat.
Ahol Batman valóban kezdődött: Tanulja meg a világ legerősebb bűnözőinek születését ezzel a DLC-vel, amely tartalmaz 2 bőrt (Bruce Wayne és Vigilante Bruce Wayne), négy kihívási térképet és kihívási kampányt.
Hideg, hideg szívű DLC - Főbb jellemzők:
Visszatérés Gotham Citybe, hogy az Arkham Origins stílusú újévben csengjen. Amikor Freeze úr elrabolja a GothCorp vezérigazgatóját, a Batman ™ elhatározza, hogy bíróság elé állítja. Útközben feltárja új ellenségének tragikus történetét, és arra készteti hősünket, hogy próbáljon ki lehetetlent: mentse meg az áldozatot és a gazembert. Óráknyi narratív vezérelt játékmenet és új Open World tartalom várja Önt!

Adatok
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI00893
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
A:32 bites: Vista, Win 7, Win 8
processzor:Intel Core 2 Duo, 2,4 GHz / AMD Athlon X2, 2,8 GHz
Memória:2 GB RAM
Grafika:NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon HD 3850 vagy annál jobb, 512 MB VRAM-mal
DirectX®:9.0c
Merevlemez hely:20 GB
Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
További megjegyzések:A Windows XP és a DirectX® 9.0b és újabb verziók nem támogatottak

AJÁNLOTT:
A:64 bites: Vista, Win 7, Win 8
processzor:Intel Core i5-750, 2,67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3,4 GHz
Memória:4 GB RAM
Grafika:NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6950 vagy annál jobb, 768 MB + VRAM-mal (DirectX 11 kompatibilis)
DirectX®:11
Merevlemez hely:20 GB
Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
További megjegyzések:A Windows XP és a DirectX® 9.0b és újabb verziók nem támogatottak
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.