Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 726 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Batman ™: Az Arkham Knight a Rocksteady Studios díjnyertes Arkham-trilógiáját hozza epikus eredményére. Kizárólag az Új-Gen platformokra fejlesztették ki a Batman: Arkham Knight bemutatja a Rocksteady egyedi tervezésű Batmobile verzióját. A legendás jármű várt várakozásaival kiegészítve, az Arkham sorozat elismert játékmenetével a játékosok számára a végső és teljes Batman-élményt nyújtják, amikor az utcán átszakadnak és a Gotham City teljes láthatárán áradnak. Ebben a robbanásveszélyes döntőben Batman a végső fenyegetéssel néz szembe a várossal, amelyet megvédt, hogy megvédje, amikor a Madárijesztő visszatér, hogy egyesítse Gotham szuper bűnözőit, és örökre elpusztítsa a Batmant.
A termék jellemzői:
„Légy a Batman” - élje át a teljes Batman-élményt, amikor a Sötét Lovag belép a Rocksteady Arkham-trilógia záró fejezetébe. A játékosok a világ legnagyobb detektívévé válnak, mint még soha, a Batmobile bemutatásával és az olyan aláírási funkciók fejlesztésével, mint a FreeFlow Combat, a lopakodás, a kriminalisztika és a navigáció.

Bemutatjuk a Batmobile-t - A Batmobile életét egy teljesen új és eredeti kialakítás jellemzi, amely megkülönbözteti a vizuális megjelenést és a fedélzeti csúcstechnikai eszközöket. Úgy tervezték, hogy teljes egészében vezethető legyen a játék világában, és képes átalakulni a nagy sebességű üldöző módból katonai harci módba. Ez a legendás jármű a játék tervezésének középpontjában áll, és lehetővé teszi a játékosoknak, hogy hihetetlen sebességgel áttörjék az utcákat Gotham nyomában. A város legveszélyesebb gazemberek. Ez az ikonikus jármű minden tekintetben növeli a Batman képességeit, a navigációtól és a kriminalisztikától a harcig és a rejtvény megoldásáig, az ember és a gép egyesülésének valódi és zökkenőmentes érzékét teremtve.

A Rocksteady Arkham-trilógia epikus következtetése - Batman: Az Arkham Knight teljes háborút hoz Gotham Citybe. A Batman: Arkham Menekültügy által kiváltott ütések, amelyek a Batman: Arkham City fogvatartottak pusztító összeesküvévé váltak, Gotham jövőjének végső bemutatásával járnak. Madárijesztő kegyelmére a város sorsa egyensúlyban áll, amikor hozzákapcsolódik az Arkham Lovag, egy teljesen új és eredeti karakter a Batman-univerzumban, valamint hatalmas sorozat más hírhedt gazemberekből, köztük a Harley Quinnból. Penguin, két arc és a talányos.

Fedezze fel a Gotham City egészét - először a játékosoknak lehetősége van felfedezni Gotham City városát egy teljesen nyitott és szabadon barangoló játék világában. A Batman: Arkham City-hez képest ötszöröse életre keltette a Gotham City-t ugyanolyan intim, kézzel készített figyelemmel a részletekre, amelyekről az Arkham-játékok ismertek.

Legkeresettebb küldetések - A játékosok teljesen belemerülhetnek a Gotham utcáin kitörő káoszba. Garantálva vannak a magas szintű bűncselekményekkel való találkozók, miközben lehetőséget adnak a játékosoknak arra is, hogy az egyes gazemberekre összpontosítsanak és lemondjanak, vagy az alapvető narratív utat folytassák.

Új harci és eszközfunkciók - A játékosok rendelkezésére áll több harci lépés és csúcstechnikai eszköz, mint valaha. Az új „siklóeszközök” képessége lehetővé teszi a Batman számára, hogy olyan eszközöket telepítsen, mint a batarangok, a grapnel-pisztoly vagy a vonalindító középcsúszása, miközben a Batman közüzemi övét ismét továbbfejlesztették, hogy minden új eszközre kiterjedjen, amely kibővíti az igazságügyi nyomozás, a lopakodó behatolás körét. és harci képességek.

Adatok
Megjelenés
2015.06.22
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI00882
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Win 7 SP1, Win 8.1 (64 bites operációs rendszer szükséges)
Processzor:Intel Core i5-750, 2,67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3,4 GHz
Memória: 6 GB RAM
Grafika:Grafika: NVIDIA GeForce GTX 660 (minimum 2 GB memória) AMD Radeon HD 7870 (minimum 2 GB memória)
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 45 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Win 7 SP1, Win 8.1 (64 bites operációs rendszer szükséges)
Processzor:Intel Core i7-3770, 3,4 GHz | AMD FX-8350, 4,0 GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafika:NVIDIA GeForce GTX 760 - 3 GB memória ajánlott AMD Radeon HD 7950 - 3 GB memória ajánlott
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 55 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.