Batman: Arkham City (GOTY)

Batman: Arkham City (GOTY)
Korhatár:
16
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 382 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Batman: Arkham City a Batman: Arkham Asylum intenzív, atmoszférikus alapjaira épít, és a játékosokat a kiterjedt Arkham City-n keresztül repíti - ötször nagyobb, mint a Batman játékvilágában: Arkham Asylum - az egész Gotham új maximális biztonsági "otthona" A város gengszterei, gengszterei és őrült bűnözői ötletgazdák. Gotham City legveszélyesebb bűnözőinek hihetetlen Zsiványgalériája, köztük a Catwoman, a Joker, a Riddler, a Two-Face, a Harley Quinn, a Penguin, Mr. Freeze és még sokan mások, a játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valóban megtapasztalják, milyen érzés lenni A Sötét Lovag igazságot szolgáltat Gotham City utcáin.

A Batman: Arkham City - Az év játékának kiadása a következő DLC-t tartalmazza:

- Macskanő csomag
- Nightwing Bundle Pack
- Robin csomag csomag
- Harley Quinn bosszúja
- Challenge Map Pack
- Arkham City Skins Pack

A Batman: Arkham City - Az Év Játéka új játéktartalmat, hét térképet, három játszható karaktert és 12 bőrt tartalmaz az eredeti kiskereskedelmi kiadáson túl:

- Térképek: Wayne-kúria, nagyterem, tehervonat, fekete maszk, a Joker farsangja, az Iceberg Long és a Batcave


- Játszható karakterek: Macskanő, Robin és Nightwing


- Bőrök: 1970-es évekbeli Batsuit, Az első év Batman, A sötét lovag visszatér, Earth One Batman, Batman a Batmanen túl, Animált Batman, Sinestro Corps Batman, Hosszú Halloween macskanő, Animált Macskanő, Animált Robin, Piros Robin és Animált Nightwing

Adatok
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2012.09.07
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI00880
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.