Barrow Hill: Curse of the Ancient Circle

Barrow Hill: Curse of the Ancient Circle

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
665 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Valahol a Cornwall erdőjében egy időtlen erő keverékezik. Láthatatlanul az ősi temetkezési domb alatt, amelyet helyileg Barrow-hegynek hívnak, egy elfeledett mítosz felébred. A híres régész, Conrad Morse nyomában lépve felfedezheti, hogy a talics nem csak elfelejtett álló kövek gyűjteménye, és megtapasztalhatja a részletes és magával ragadó történetét ebben a nagyszerű kattintásos kalandban.

A félelmetes korni táj életre kel, mint még soha. Az őszi napéjegyenlőség ideje alatt egy éjszaka van egy baljós történet kiderítése. Fedezze fel a földön áthaladó, jól áthúzott utakon, nyomokat keressen szinte elfeledett szentélyekben, és fedezze fel az ősi erők állását, amelyek a Barrow Hill néven álló álló kőemlékben léteznek.

Ősi kelta emlékművek: Az álló kövek talán az ókori világ leginkább titokzatos csodái. Még mindig nincs kielégítő magyarázat arra vonatkozóan, hogy mi is, hogyan építették, és ki építette őket. A Barrow-hegy szövetén keresztül szőtt egy részletes és varázslatos történet, amely lehetséges magyarázatokat, további rejtélyeket és lehetőséget kínál arra, hogy a régészet felszíne alá kerüljön, mint senki más előtte.

Mélyebbre ásni: Használjon valódi régészeti technikákat és gyakorlást az elfelejtett tárgyak feltárására és a kelta legendákba merülve, amelyek a hegy zöld sávjait kísértik. Cornwall számos varázslók, ősi királyok és mitológiai karakterek otthonaként büszkélkedhet. A sövények és a szikla tetejének pikai népétől a Bodmin Moor vadállatáig. Nincs Anglia legnyugatibb megyéjének egyik sarka, amely nem gazdag folklórban, varázslatban és veszélyben!

Fedezze fel a rejtvények, a régészet és az ősi rituálék világát
A modulok segítségével megtalálhatja a nyomokat és kommunikálhat más karakterekkel
A hátborzongató zene és a gerincet lehűtő hanghatások kísérteties hangzása
Fedezze fel csodálatosan kísérteties helyeket
Használjon CCTV-t a nyomok feltárásához
Mi történt Conrad Morse-del?
Ez a játék digitális újbóli kiadása a Barrow Hill 10 éves évfordulója alkalmából! PS: Ne felejtsd el megnézni a Barrow Hill: The Dark Path új részletét.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
1905.06.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Iceberg Interactive
Cikkszám
DIGI00866
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ