Bard's Gold

Bard's Gold

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
627 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

"Mindent egybevetve, bár ez sokkal lassabb ütemű, mint a modern korszerű platformjátékoknál, a Bard's Gold abszolút drágakő."
10. szeptember 9. - 3. sztrájk

“Szüksége van egy Bard's Gold, egy periódus másolatára.”
95/100 - Fanboydestroy

"Az sem fáj, hogy a Bard's Gold szintén rendkívül jól irányítja a pixelt, tökéletes ugrásokkal és sztrájkokkal, amelyeket a játék rendkívül érzékeny visszajelzése tesz lehetővé."
Gamewatcher

A JÁTÉKRÓL
A Bard's Gold egy olyan kihívást jelentő platformer, amely lehetővé teszi, hogy felfedezze a félelmetes világokat egy olyan Goblin keresése céljából, amely ellopta az Ön aranyát. Segítsen a Bardnak, hogy legyőzze a börtön sok veszélyes veszélyét, és használja az újonnan talált kincseit karakterének javításához, valamint új fegyverek és felszerelések vásárlásához!


Ez a játék a 90-es évek elején felkelő klasszikusok inspirációjából származik, mint például a Rainbow Island, a Rick Dangerous, az Alex Kidd és az Erik, amelyek akkoriban az Amiga és a konzolok körében népszerűek voltak. A Bard's Gold lassabb ütemű, mint a legtöbb mai platformer, de rendkívül nagy kihívást jelent. A játékosoknak el kell kerülniük az ellenségeket, a csapdákat és a lövedékeket a haladáshoz. Ha bármelyikük eltalálja, azonnali halált jelent. A nehéz rejtvényeket és a lebegő főnökeket le kell győzni, hogy elérjék a mocskos goblinot, amely ellopta a családi kincset.
Főbb jellemzők
Régi iskolai platformálási tapasztalat - nincs oktatóprogram vagy magyarázat a dolgokra. Mindent, beleértve az alapvető játékmechanikákat is, önmagának kell kitalálnia, ahogy megy.

Rogue-lite - Minden szintre eltérő elrendezéseket választanak véletlenszerűen minden játékmenet során. Miközben megkapja a lehetőséget a szintek memorizálására és jobb megszerzésére, a "véletlenszerű szintű" rendszer megőrzi érdeklődését. Az összegyűjtött drágakövekkel frissítheti karakterét a Game Over képernyőn. Ezek a frissítések állandóak, és segítenek a jövőbeli átjátszások során.

Rendkívül kihívásokkal teli, mégis kifizetődő játék

Gyönyörűen megtervezett, retro ihlette grafika

Szerezzen nagyszerű új képességeket az ügyiratok megtalálásával

A halál erősebbé tesz téged

Oldja meg a bonyolult rejtvényeket és legyőzze a lebegő főnökeket

Teljes vezérlő támogatás

Steam eredmények, ranglisták és kereskedési kártyák
Tan
Miközben kalandoztam, megkaptam a mocskos kobold által ellopott, a legendás Bard aranyát tartalmazó nyeregomat.
Nemzedékek óta a családi kincsem ...
minden áron vissza kellett szereznem! Kerülve a betörőt, átmentem egy portálon, amely elküldött engem ebbe a furcsa világba ...
Menekülnem kell és vissza kell adnom a Bard aranyát, ahová tartozik!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie
Megjelenés
2015.08.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Pixel Lantern
Cikkszám
DIGI00862
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ