Banished (EU)

Banished (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 702 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Ebben a városépítő stratégiai játékban irányítod a száműzött utazók egy csoportját, akik úgy döntenek, hogy új földön kezdik újra életüket. Csak a ruhák vannak a hátukon és egy szekér tele van szülőföldjükről származó kellékekkel.

A száműzött városiak az elsődleges erőforrásai. Megszületnek, megöregednek, dolgoznak, saját gyermekeik vannak, és végül meghalnak. Egészséges, boldog és jól táplált életfeltételek elengedhetetlenek ahhoz, hogy városod növekedjen. Az új otthonok építése nem elegendő - elegendő embernek kell lennie a beköltözéshez és saját családokhoz.

Száműzöttnek nincsenek készségfái. Bármely struktúra bármikor felépíthető, feltéve, hogy emberei összegyűjtötték az ehhez szükséges forrásokat. Nincs pénz. Ehelyett a nehezen megkeresett erőforrások a kereskedelem hajóinak megérkezésével kicserélhetők. Ezek a kereskedők kulcsfontosságúak az állatállomány és az egynyári növények hozzáadásához a városlakók étrendjéhez; hosszú kereskedelmi útjuk azonban azzal a kockázattal jár, hogy külföldről hozzanak betegségeket.

Húsz különböző foglalkozás van, amelyet a város lakói a földműveléstől, a vadászattól és a kovácsolástól kezdve a bányászatig, tanításig és gyógyításig végezhetnek. Egyetlen stratégia sem fog sikerülni minden városban. Egyes források szűkebbek lehetnek egyik térképről a másikra. A játékos választhatja az erdők újratelepítését, az enyémeket a vashoz és a kőfejtőket a szikla számára, de ezek a választások megkövetelik a hely elkülönítését, ahová nem lehet kiterjeszteni.

A város sikere vagy kudarca a kockázatok és az erőforrások megfelelő kezelésétől függ.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2014.02.18
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Shining Rock Software
Cikkszám
DIGI00856
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ