Ball Out

Ball Out
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 325 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fedezze fel az őrült motorkerékpárt - focimeccsen, amely ötvözi a reakcióképességet és a sebességet!
A Ball Out játékban szálljon több járműre, és versenyezzen barátaival vagy más online játékosokkal a különböző pályákon egy cél szem előtt tartásával: annyi gólt szerezz, amennyit csak lehetséges! Szerezz tapasztalatot és testreszabhassa felszerelését, hogy megmutassa ellenfeleinek, mire érdemes.

A Ball Out egy olyan esemény, amely összehozza a legjobb sportolókat izgalom keresésére. A túrákat a világ minden táján felállították, és még mindig annyi nézőt vonzanak, mint valaha! Bármi megy: Okosan használja fel a bónuszokat, és végezze el a megfelelő trükköket a játék megnyeréséhez. Tehát ted meg a legjobb dolgot, haladja meg önmagadat, a közönség figyel téged, mutassa meg tehetségét, és ne csalódjon rajta!

Ezt a játékot a retro motorkerékpár játékok ihlette, hogy innovatív játékmenetet kínálhassanak, amelyben mutatványokat és légi figurákat kombinálnak. A fizikai motort továbbfejlesztették a sima és gyors mozgások biztosítása érdekében.
Jellemzők :
ONLINE ÜZEMMÓD 4 LEJÁTSZÓHOZ
Csatlakozz vagy hozzon létre nyilvános vagy magánbeszélgetéseket. Ossza meg testreszabásait online, tapasztalatokat szerezzen, és próbálja meg megnyerni a világranglistán a legjobb helyet. Két játékos online mód elérhető!
VÁLTOZÓ Túrák
Mindegyik világnak különbözik a környezete és áramlása. Kölcsönhatásba léphet a táj elemekkel, ez a térképtől függően változtatja a nehézséget.
HELYI ÜZEMMÓD 2 JÁTÉKOSOK
Játssz helyi co-op-ban egy megosztott képernyőn barátaival. Ugyanazon a számítógépen használhatja a billentyűzetet vagy a vezérlőt. Ideális edzéshez, mielőtt más játékosokkal online versenyezhetne!
TESTRESZABON AZ AVATÁRT
Testreszabhatja felszerelését (jármű, sisak, antenna), és válasszon egy animációt az ellenfelek megkísértésére. Ezek az elemek feloldhatatlanok a játék előrehaladtával.
VIRTUÁLIS VALÓSÁGI BEÁLLÍTÁS
Ez a játék lehetőséget kínál a normál módról a VR módra váltásra! Ez nem akadályozza meg, hogy nem VR játékosokkal játsszon. Fedezze fel újra az áramköröket, mintha a verseny nézője lennél!
HASZNÁLJON BÓNUSZT
A csapatod több csapdát oszt meg, amelyek megkönnyítik a játékot: lő rakétákat, blokkolja a ketreceket, lőni a labdát teljes erővel, hogy destabilizálja ellenfeleit! Ez lehetővé teszi a helyzetek megfordítását.

A közönség türelmetlenné válik, a Ball Out csak egy új vezetõre vár, mint te, aki megnyeri a versenyeket!

Adatok
Műfaj
Akció, Indie, Verseny, Sport
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Forceight
Cikkszám
DIGI00843
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 64 bites
Processzor: Intel Core i3
Memória: 4 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 660
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 2 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Opcionális VR sisak / Internet kapcsolat szükséges a játékhoz

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 10 64 bites
Processzor: Intel Core i5
Memória: 4 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 960
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 2 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Opcionális VR sisak / Internet kapcsolat szükséges a játékhoz
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.