Baja: Edge of Control HD

Baja: Edge of Control HD

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 535 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Baja: A Edge of Control HD az eredeti terepjáró versenyző gondosan átalakított változata, amely 2008-tól származik az Xbox 360-ra és a PlayStation 3-ra. Ez az igazán egyedi játék több mint 1000 mérföldet tartalmaz az Anya Természet által kínált legkeményebb tereptől, beleértve a legmeredekebb hegyeket is. , a legvastagabb iszap és a legmélyebb kanjonok, amelyeket az ember ismert.

Csak a HD verzió sokkal élesebb és részletesebb látványt nyújt, rendkívül sima képkockákkal, akár 4K képernyőfelbontással.

A Baja: Edge of Control HD több mint 160 szponzorált járművel nyolc osztályban, beleértve a Trophy Trucks, a 4x4-es és a kocsikat, teljes sorozat frissíthető opcióval rendelkezik, több száz hiteles alkatrésszel, amelyek befolyásolják az egyes járművek teljesítményét.

A játékosok teszik terepjáró gépeiket közel függőleges Hill Climb kihívásokon, fej-fej irányú Open Class versenyekön, körversenyen és a végső terepjáró állóképességi kihíváson: a Baja! Baja: A Edge of Control HD több, mint 100 sávot tartalmaz minden tájon, összesen négy órán át tartó versenyen.

A játék forradalmian új járműfizikája példátlan életszerű kezelhetőséget biztosít, valamint egy olyan támogatási menedzsment rendszert, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy figyelemmel kísérjék és kijavítsák a járművek reális károsodásait, amikor a sárvédők repülnek, az abroncsok fújtak, a felfüggesztés feszült és a motorok túlmelegednek.

4 játékos osztott képernyő és 16 játékos online multiplayer
Több mint 160 jármű közül lehet választani
A jármű károsodásának figyelése és javítása teherautó és helikopter csapatok segítségével
A forradalmian új járműfizika reagál minden ütésre és rohanásra, amelyen áthalad
200 autentikus járműalkatrész a terepjáró gépek teljesítményének finomhangolására
Több mint 100 pálya, kilenc nyitott világ és 1000 mérföldnyi távolság a láthatárhoz vezető útból
Rengeteg különféle esemény, többek között a hegymászás, a Baja Endurance Races, a Circuit Track versenyek és még sok más
Ingyenes barangolásos játék: haladjon, amennyit csak akar, és keressen rejtett pályákat, ugrásokat és egyéb off-road őrültségeket
HD szolgáltatások:
Nagyobb bemerítés különféle grafikai fejlesztések révén, beleértve a jobb textúrákat, a magasabb képkockát és a megnövelt részleteket
Autentikusabb versenyzés az árnyékok, a világítás és a porhatások továbbfejlesztett megjelenítési technikáival
Könnyen elérhető játékmenet a jobb vezérlés, a felhasználói felület és a könnyebb karrierindítás miatt

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny, Sport
Megjelenés
2017.09.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
THQ Nordic
Cikkszám
DIGI00836
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ