BRINK: Agents of Change

BRINK: Agents of Change

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 806 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Titkok, hazugságok és kettős ügynökök. Semmi és senki sem az, akinek látszanak, mint az Ellenállási és Biztonsági frakció foglalkozik egy titokzatos hajó külföldről való érkezésével. Az Agents of Change ügyében az emberiség jövőjeért folytatott harc az Ark két teljesen új kerületében terjed - a futurisztikus, víz alatti laboratóriumi létesítményben és az Alapítói toronyban, amely a sziget gazdag elitjének ikonikus tornya. Engedje szabadon számos új képességet ellenségein, miközben az újonnan emelt 24-es szintű sapka felé halad, és testreszabhatja karakterét vadonatúj ruhákkal és kiegészítő fegyver-kiegészítőkkel.

FŐBB JELLEMZŐK:
Új térképek -
Alapítói torony - A forradalom végül eléri a sziget ikonikus templomát, és szédítő magasságokba veszi az Ark elleni csatát.
Labs - merészkedjen az Ark eredeti kutatási és fejlesztési laboratóriumainak mélyére, egy mély víz alá eső csúcstechnikai létesítményre, amelyet a polgárháború eddig nem érintett.
Új játékos képességek -
UAV - Ez a lopakodó és halálos eszköz lehetővé teszi a vezetők számára, hogy automatikusan megjelöljék a közeli ellenségeket a radarukon. A robbanásveszélyesebb szórakozás érdekében akár közvetlenül is átvehetik az UAV irányítását, és gyanútlan ellenfelek közelében felrobbanthatják.
Napalm gránát - A katonák ezt az új gránátot felhasználhatják egy halálos lángok tengerében lévő terület lefedésére.
Piro bánya - A mérnökök ezeket a bányákat telepíthetik, és ellenségeiket hagyhatják el a hatalmas napalm robbanás központjában.
Field Regen Unit - A medikusok telepíthetik ezeket az egységeket a közeli csapattársak egészségügyi regenerációjának fokozására.
Taktikai szkenner - Ez az univerzális képesség lehetővé teszi a játékosoknak, hogy felfedjék ellenfeleik aktív rajongóit, lehetővé téve számukra, hogy stratégiailag válasszák ki az ellenségeket.
Új fegyver-mellékletek -
Bajonett - nyerje meg a szélét a közelharci küzdelemben, és extra károkat okozhasson ezekkel a halálos pengékkel.
Fegyvervédő pajzsok - Vegye le az ellenség tűzfedelmét, és megakadályozza a fejlövés bónuszokat a lázadás stílusú pajzsok mögött.
Új karakterkészlet -
The Sad Punk - Adj hozzá egy kis Steampunk játékot az ellenállás karakteréhez.
The Limey - Hozza meg a rendelést a bárkába ezzel a ruhával, amelyet a hagyományos európai rendőrök ösztönöztek.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2011.08.03
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI01401
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ