BLADESTORM: Nightmare

BLADESTORM: Nightmare

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
18 178 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

7 év után, a BLADESTORM: A Nightmare visszatért és debütált a Windowson!
Tapasztalja meg a sorozat legfontosabb kifejezését a „Direct X” segítségével!

[A Windows verzió
jellemzői ] A Windows verzió egyik jellemzője az, hogy a számítógép műszaki adatai alapján részletes grafikai beállításokat állíthat be, például a megjelenített karakterek számát, távolságot rajzolni és így tovább.
Azok számára, akik nagy specifikációjú számítógépet használnak, a legmagasabb beállítások használata optimalizálja a DirectX11 képességeit, lehetővé téve a továbbfejlesztett csatatéri grafikákat és elképesztően sima játékot nagy képsebességgel.
Mivel lehetséges a kezelőszervek testreszabása, létrehozhat egy vezérlősémát, amelyet élvezhet a legjobb játékélmény érdekében.

[A BLADESTORM jellemzői: Rémálom]
◆ Egy új típusú akciójáték! Ólomcsoportok, hogy az ellenséget feledésbe merítsék!
A játékosok zsoldosokká válnak a százéves háborúban, és harci csapatokat vezetnek, amelyek bármitől állnak, kezdve lábaktól, láncosoktól és lovasoktól az elefánt csapatokig, ágyúcsapatokig és ostromfegyverekig. A dinamikusan változó csatatéren egy olyan küldetésen vezetnek, amelynek célja az, hogy oldalát a győzelemhez vezesse.
A játékosok irányítják a férfiak csoportjait, egyedi akciókkal, hogy elpusztítsák az ellenséget innovatív és izgalmas élmény érdekében. Mindegyik csapata - akár ellenség, akár szövetségese - saját AI-vel vezérelve a nagy erők közötti vad ütközést lélegzetelállító intenzitással és sokkoló valósággal festi fel.

◆ Az izgalom és a stratégia, amellyel 4 csapata irányítható, legfeljebb 200 csapata!
A játékosok legfeljebb 4 osztagot válthatnak. A csoportok közötti váltás lehetővé teszi számukra, hogy egy szélesebb területen működjenek. Emellett a csapatok kombinálása akár 200 fős hadseregbe lehetővé teszi a játékosok számára, hogy erőteljes összehangolt támadásokat és kombókat készítsenek a támadó csapat alapján - mindezt egy izgalmas új játékélmény érdekében, amely ötvözi a cselekvés izgalmát és a stratégia mélységét.

◆ Gazdagabb történet mód a rémálom beépítésével!
A „Száz éves háború” során a játékosok ingyenes küldetési rendszert élveznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy megtapasztalják a csatát mind az angol, mind a francia szemszögéből. A történelem olyan hőseivel való találkozás és interakció, mint a Joan of Arc és az Edward, a Fekete herceg, életre kelti a történetet.
Emellett egy eredeti rémálom módot is beépítettünk, amelybe olyan hatalmas szörnyek tartoztak, mint például a sárkányok és a ciklopok. A történelem hőseit ismételten harcolni kell, mivel Anglia és Franciaország közös célból harcolnak a titokzatos szörnyekkel, egy teljesen új, a százéves háború világegyetemében.

◆ Új játékélmény a legújabb technológiák felhasználásával és izgalmas új elemek bevezetésével!
A legújabb grafikai technológiákat használták a középkori csatatér csodálatos csatáinak létrehozásához. Tartalmaztunk egy online multiplayer funkciót, egy felülvizsgált karakterszerkesztő módot, és válogatott más új funkciókat is egy élvezetes játékélmény érdekében.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2015.05.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Tecmo Koei
Cikkszám
DIGI01167
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ