BattleTech (EU)

BattleTech (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 044 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Az eredeti BATTLETECH / MechWarrior alkotó, Jordan Weisman és a díjnyertes Shadowrun Returns sorozat fejlesztői származnak a körökre osztott taktikai 'Mech harcok következő generációjából.

Az év 3025, és a galaxis az örök háború körforgásában rekedt, amelyet nemesi házak vívnak, hatalmas, gépesített harci járművekkel, BattleMech-ekkel. Vegye át a parancsot saját mecheinek és azoknak a MechWarrioroknak a zsoldos ruházatában, akik megpróbálnak talpon maradni, miközben egy brutális csillagközi polgárháborúba keveredik. Frissítse csillaghajózási műveleti bázisát, tárgyaljon zsoldos szerződésekről a feudális urakkal, javítsa meg és tartsa karban az öregedő BattleMecheket, és pusztító harci taktikákat hajtson végre az ellenségek legyőzéséhez a csatatéren.

PARANCSOLJON EGY SZERKEZETET FOLYTATOTT KÜZDELEMBEN


Telepítsen több mint 30 BattleMech-et sokféle kombinációban. Használja a terepet, a helymeghatározást, a fegyverválasztást és a különleges képességeket, hogy felülmúlja és felülmúlja ellenfeleit.


KEZELNI KERESKEDELMI VÁLLALATÁT


Toborozzon, szabjon testre és fejlesszen egyedi MechWarriorokat. Fejlessze és testre szabja a drophipet. Zsoldosként utazzon széles térben, küldetésekben és hírnevének kezelésében különféle nemesi házakkal és helyi frakciókkal.
Vegyen részt egy elkeseredett polgári háborúban
Merüljön el egy erőszakosan leváltott uralkodó történetében, brutális háborút indítva, hogy visszavegye trónját a rongyos zsoldos társaságának támogatásával.


TESTRESZABJA A HASZNÁLATÁT


Használja MechLab-ját egységeinek karbantartására és korszerűsítésére, a sérült fegyverrendszerek lecserélésével az elesett ellenségektől vett harctéri mentésre.


PVP MULTIPLAYER & SKIRMISH MÓD


Testreszabhatja a „Mechek és a MechWarriorok lándzsáját”, hogy fej-fej mellett haladjon barátaival, versenyezzen online ellenfelekkel, vagy egyjátékos módra ugorjon, hogy tesztelje stratégiáit az AI ellen.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Stratégia
Megjelenés
2018.04.24
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01010
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ