BATTLECREW Space Pirates

BATTLECREW Space Pirates
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 935 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

CSATLAKOZZA A SZEREPT, VEZETTE A VILÁGOKAT
A BATTLECREW ™ Space Pirates egy gyors iramú versenyképes multiplayer lövöldözős játék, amely igazán dinamikus és ideges játékmenetet kínál.

Válassza ki a hősét, hívjon néhány barátot, és csatlakozzon a szórakozáshoz!

Minden karakter egyedi képességekkel rendelkezik (támadás, védekezés és mozgásattribútumok), amelyek nemcsak a játékstílusod egészét változtatják meg, hanem a térképeken való navigálás módját is! Rajtad áll, hogy megtaláld-e a neked leginkább megfelelőt!

Készítse el saját kalózstábját, és vezesse csapatát heves és epikus csatákba! Lopj el annyi ellenséged aranyát, amennyit csak tudsz Aranyláz módban, vagy alakítsd űrporokká a klasszikus Team Deathmatch módban!

Csaták között csatlakozzon a Tortugához, egy űrállomáshoz, amely a galaxis legrosszabb buccaneereinek odújává és találkozóhelyévé vált! Keressen új csapattagokat, vagy hívja meg barátait játékra, ellenőrizze a ranglistákat, és vegyen részt a folyamatos közösségi kihívásokban ... A

BATTLECREW nem csupán egy lövöldözés - életben van! A játékosok rendszeresen frissített közösségi kihívások megnyerésével új tartalmakat, például környezeteket, csúfolódásokat, bőröket, érzelmeket és játékmódokat nyithatnak meg!


Jellemzők:


- Gyors és addiktív játék, amelyet versenyre terveztek: a BATTLECREW játékban a játékok akár 8 játékossal való készségen és együttműködésen alapulnak!

- Gold Rush 4vs4 mód, amelyben neked és csapatodnak minél több aranyat kell gyűjtenie a győzelemhez!

- Team Deathmatch 2vs2 mód, amelyben meg kell ölni annyi ellenséges kalózt, amennyit csak lehet, hogy győzelmet szerezzen!

- 4 karakterosztály, mindegyik teljesen más játékstílussal! Gazdag színű klassz és karizmatikus kalózok!

- Kalózpénzek és kalózpontok: A BATTLECREW rendszeresen kihívja a közösséget! Keressen Bounties Pontokat és Kalóz Pontokat (XP) az új tartalmak (térképek, bőrök, csúfolódások ...) feloldásához

- 18 egyedi térkép már feloldva, 9 térkép az Aranyláz módhoz és 9 térkép a Csapat Deathmatch módhoz. Több, hogy a közösség kinyitja a Pirate Bounties rendszerünket

- A Tortuga, a játékközösség központja, ahol a kalózok találkozhatnak, cseveghetnek, ellenőrizhetik a játék statisztikáit és ranglistáját, személyre szabhatják az avatarukat, ellenőrizhetik a közösségi kihívásokat és játékokat indíthatnak.

- Legénység (csak korlátlan verzió esetén) - Hozzon létre saját négy játékosból álló csoportot az Aranyláz módhoz vagy 2 játékost a csapat Deathmatch módjához. Amikor a legénység teljes, belép a saját Tortuga-ba.

- Oktatóanyagok és edzésmód Játékos és Botok - A BATTLECREW gyors ütemű akciója ijesztő lehet az újonnan érkezők számára, de ez már nem jelenthet problémát egy oktatóanyagnak köszönhetően, amely bemutatja a kezdő játékosokat az egyes karakterek játékmenetének és készségeinek alapfogalmaival.

- 20 egyedi Steam-teljesítmény vár most a feloldásra!

- Steam cikk kereskedés - A BATTLECREW mostantól támogatja a Steam Inventory és Trading rendszereket, ahol a játékosok 8 BATTLECREW kártyával kereskedhetnek.

Adatok
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2017.07.10
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
DONTNOD ELEVEN
Cikkszám
DIGI00934
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.