BATTALION 1944 First to Fight Edition

BATTALION 1944 First to Fight Edition

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 690 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az alapjáték mellett az 1944-es Batalion: First to Fight Edition digitális hangzást és 5 háborús ládát is hozzáad. Fegyverbőrrel rendelkezik, amely kizárólag a csomagoláshoz tartozik.

A zászlóalj visszafogja a klasszikus versenyző lövészek magját, és finomítja a „klasszikus” FPS érzést a következő generáció számára. Összpontosítva az 5v5 gyalogos harcot, ahol a pontos lövések a Kar98-val, a tűz lefedése a Thompsonnal és a folyadék mozgatása kulcsfontosságúak a csapatok minden fordulójának szorongatásában.

FŐBB JELLEMZŐK:
FACEIT - Az
1944-es Legfelsőbb Versenypálya az első játék, amely a FACEIT versenyképes eszközkészletét közvetlenül a játékba integrálja. A FACEIT világhírű ügyességi alapú versenymérkőzés, versenyek, ranglisták és ranglisták erőversenye az 1944-es zászlóaljban.

5v5 Wartide - FACEIT Ranked
Az 5v5 Attack / Defend forgatókönyv, amelyben az első csapat, aki 16 fordulót nyer, győztesként hazamegy. Tökéletesítse taktikáját, sprint-időzítését és mikor célozza meg látnivalóit ebben a rendkívül versenyképes játékmódban. Minden élet számít, és minden kör számít.

1v1 Showdown - FACEIT
Te, a puskád és egy célpont, aki minden tőlük telhetőt meg akar tenni, hogy megálljon. Van mit kell tennie, hogy előbb véget vessen nekik?

Arcade - Run & Gun Fun
Ragadja meg a zászlót, irányítsa a területeket, vagy egyszerűen csak a legtöbb fejlövést szállítsa le a szerveren - A 1944-es zászlóalj Arcade módja különféle játéktípusokat kínál alkalmi és versenyképes lövöldözős rajongók számára, hogy egyaránt élvezzék őket.

Nemzetek a háborúban - a keleti front
Az amerikai és a német erõk mellett a keleti fronton, mint a Szovjetunió harcolhat. Készítsen sokféle, időszakra jellemző fegyvert, a precíziós csavaros fegyverektől a gyors géppisztolyokig.

Battlerank - Keress és kinyit
Teljes kihívásokat, érmeket kereshet, növelheti rangját és mászhat a ranglistán; mindegyik szabad fegyverháború feloldásakor minden évszakban festessen. Meccselőzmények

és visszajátszások
Húzzon le egy ászt, vagy elemezni szeretné a rétegeket? Az 1944. zászlóalj játék közbeni visszajátszási eszköze lehetővé teszi, hogy összegyűjtse a mérkőzés statisztikáit, és megnézze az újrajátszásokat az 1., 3. és a freecam szempontjából.

Mod eszközök és dedikált szerverek
A szabadon elérhető mod eszközökkel és dedikált szerverfájlokkal bárki elhelyezheti saját Battalion 1944 szervereit, és rengeteg egyedi konfigurációs opcióval élhet. Azok, akiket a zászlóalj modellein szeretnének dolgozni, ugyanezt tehetik.

FACEIT-fiókra van szükség a FACEIT-szolgáltatások használatához. A FACEIT funkciói nem szükségesek az 1944-es zászlóaljhoz: Húsvét Front.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Sokszereplős többjátékos
Megjelenés
2019. 05. 23.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square-Enix
Cikkszám
DIGI00897
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ