BANNER SAGA TRILOGY - DELUXE PACK

BANNER SAGA TRILOGY - DELUXE PACK
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 335 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Banner Saga Trilogy Deluxe csomag a következőket tartalmazza:
• A Banner Saga digitális letöltés és hangzás
• Banner Saga 2 digitális letöltés és hangzás
• Banner Saga 3 digitális letöltés és hangzás
• Digitális háttérkép
• A világtérkép digitális másolata
• Banner Saga 3 - Arany Wasp -játék elem

Szövje meg saját szálát ezen a epikus Viking RPG kalandon keresztül a Banner Saga trilógia segítségével. Vezesse a lakókocsit egy áttörő világ táján, ahol a nap megállt az égen és az istenek halottak. A merész vezetői döntések, az erőforrások bölcs felhasználása és az ügyes csata taktika elengedhetetlenek annak biztosításához, hogy Ön és a klánod élni tudja. Kiben bízhat meg, hogyan fogja megvédeni szövetségeseit, és milyen döntéseket hoz, amikor a Sötétség közeledik?

- A gyönyörűen kézzel rajzolt harci sorozatok és animációk, a Grammy-díjas zeneszerző, Austin Wintory hívogató partitúrájával együtt, elmerül a fantasztikus birodalomba, amelyet a norvég mitológia ihlette.
- Válasszon 48 játszható karakter közül 4 különböző verseny és 40 különböző osztály közül, mindegyik egyedi képességekkel és frissítési lehetőségekkel, hogy megfeleljen a játék stílusának.
- Stratégiai harc következményekkel - győzelem vagy vereség, sőt egy karakter végleges elvesztése attól is függ, hogy mely karaktereket választja a csatához, és milyen döntéseket hoz később.
- Az utazás ugyanolyan fontos, mint a csata - a hatalmas táj utazása során a lakókocsi építésében és kezelésében játszott szerepe nem csak a saját, hanem az egész civilizáció túlélése szempontjából is kritikus jelentőségű.

Adatok
Megjelenés
2018.07.26
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Versus Evil
Cikkszám
DIGI00859
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.