Axis Game Factory's AGFPRO + Voxel Sculpt

Axis Game Factory's AGFPRO + Voxel Sculpt

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 638 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

AGFPRO - Voxel Sculpt DLC
A Voxel Sculpt az Axis Game Factory AGFPRO termékcsaládjának legfrissebb letölthető tartalma (DLC), amelynek célja, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára a játék szintjének és térképének valós időben történő gyors létrehozását anélkül, hogy programozni, modellezni vagy animálni kellene.


Mi az a VOXEL ??? A Voxel rövid a térfogat pixelnél, amely a háromdimenziós kép legkisebb megkülönböztethető doboz alakú része. A Voxel Sculpt lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre egyedi voxelt készítsenek egyedi és egyedi világokból. Voxelek hozzáadásával vagy kivonásával a felhasználók hidakat, alagutákat, barlangokat, úszó peronokat, épületeket és eszközöket hozhatnak létre bármilyen méretű, lágy vagy kemény szélességű, bármilyen textúrájú voxel felhasználásával, a korlátlan lehetőségek érdekében.

Az AGFPRO Voxel Sculpt mindegyik DLC-vel - Fantasy, Zombie, Drone, BattleMat és Premium - együttmûködik, kompatibilis az Unity 5.0-val, és minden jövõbeli DLC kiadással együtt fog müködni.

A legfontosabb jellemzők a következők:
• Hagyja, hogy a felhasználók voxel-eszközöket hozzáadjanak térképeikhez, ugyanúgy, mint az AGF lehetővé teszi számukra bármely egyéb eszköz hozzáadását a raktáron keresztül.

• Automatikusan létrehozza a voxel-terepeket menet közben, egyszerűen kezelhető felülettel.

• A voxel összes kiegészítése alakzatok ugyanazt a „szerszám-tip” átalakítót, valamint elhelyező és bepattanó eszközöket használják

• A felhasználók képesek a Voxel eszköz létrehozása után szükség szerint másolni és átalakítani ezeket a voxel eszközöket.

• Válasszon a sok primitív alak közül

• A felhasználók képesek saját textúra-kombinációikat létrehozni az AGFPRO-ban már elérhető terepi textúrákból.

• Az egyedi képeket betölthetik voxelekkel való használatra.

• Voxel-eszközök mentése, importálása és megosztása más AGF-felhasználókkal

• Minden AGFPRO A DLC támogatja a Voxel Sculpt eszközfajtákat.A voxelek elpusztulnak. * * A Voxel Sculpt DLC használatához a fő alkalmazás, az AGFPRO 3.0 szükséges.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Animáció és modellezés, Tervezés és illusztrálás, Oktatás, Szoftver-oktatás, Eszközök
Megjelenés
2015.03.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Axis Games
Cikkszám
DIGI00797
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ