Aven Colony

Aven Colony
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
479 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Építsen új otthont az emberiség számára az Aven Colony segítségével.

Fedezze fel az Aven Prime-t - sivatagok, tundrák és dzsungelök idegen bolygója, fénytől a földtől. Az Aven Colony felelős az emberiség első extoláris településéért, ahol kis kolóniáit építi és kibővíti hatalmas, szétszórt városokba, miközben foglalkozik azokkal a kihívásokkal, amelyeket egy új világba való településkor kell szembenéznie.

Építse fel kolóniajának infrastruktúráját, vigyázzon polgárainak jólétére, kezelje erőforrásait, és vezesse kolóniáját a prosperálódáshoz az Aven Prime egzotikus világának kemény és gyakran veszélyes valóságának hátterében.
FŐBB JELLEMZŐK:
AZ ELSŐ VILÁG KOLONIZÁLÁSA: Építsen új otthont az emberiség számára az alacsony oxigéntartalmú légkörben, szélsőséges elektromos viharokban, szilánkviharokban, poros ördögökben, a geotermikus szellőzőnyílásokból származó halálos mérgező gázkitörésekben és napokig, amíg saját évszakok vannak. Fedezzen fel különféle biómokat, a buja vizes élőhelyek környezetétől a sokkal kevésbé lakható sivatagig és a sarkvidéken keresztül. Találkozzon ahelyiekkel: Találkozzon különféle idegen életformákkal, ideértve az óriás homokférgeket, a halálos pestis spórákat és egy „The Creep” néven ismert gonosz gombás fertőzést.FELÜGYELVE ÖN OSZTÁLYAIT:Egy új világ letelepedése stresszes lehet. Új gyarmati kormányzóként túlórát kell dolgoznia, hogy segítsen a gyarmatosítóknak megbirkózni új környezetükkel. A 12 különálló „overlay” mód használatával kezelheti kolóniájának növénytermesztését, állampolgárait, boldogságát, bűnözését, levegőt, villamos energiát, foglalkoztatást, erőforrásokat, ingázást, szerkezeteket, drónokat és vizet. Szerezzen tiszteletet kolonistáival és emelje be rangját a kolónia kormányzójától az expedíció elnökévé!Fedezze fel a múltot: Az Aven Prime világának sok titka van. Játsszon egy teljes egyjátékos kampányon, és vegyen részt egy történetben, amely felfedi e bátor új világ sok titkának néhányát.A JÖVŐ NÖVÉNYE:Építőipari drónokkal tucatnyi típusú szerkezetet építhet a gyarmatosítók elhelyezésére, a kereskedelmi útvonalak kialakítására, a bevándorlók fogadására és még sok minden másra! Javítsa a meglévő épületeit több frissítési réteggel, hogy kolónia új magasságokba kerüljön!KIEGÉSZÍTŐ RENDSZER: Helyezze be az úttörő csapatait idegen romok felfedezéséhez, tárgyak helyreállításához, az összeomlott hajók javításához és az elveszett felfedezők mentéséhez. Készüljön fel a pestis és kúszó spórafészek fészkelésére, miközben elkerüli a szilánkcsoportokat, lázadókat és az Aven Prime fennmaradó robotőrét, akik fenyegetik az új civilizációdat.ELŐKÉSZÍTÉS TÉL:Teljesen működőképes nappali / éjszakai és szezonális ciklus. Télen az Aven Prime lefagy - a gazdaságok nem termelnek élelmet, és a napelemek sokkal kevesebb energiát termelnek. Intézkedések a túl kemény éghajlat túlélésére!

Adatok
Megjelenés
2017.07.24
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Team 17
Cikkszám
DIGI00777
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 64 bites
Processzor: Intel Core i3-3220 3,3 GHz
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 470 vagy AMD Radeon HD 7850
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 25 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 11 támogatott
Egyéb megjegyzések:Csak egér és billentyűzet. Minimális képernyőfelbontás 1280 x 720

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10 64 bites
Processzor: Intel Core i5-4670 vagy AMD A10-7850k
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 980 VRAM 4GB vagy AMD Radeon R9 390X
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 25 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 11 támogatott
Egyéb megjegyzések:Csak egér és billentyűzet. Képernyő felbontása: 1920 x 1080. Támogatja a 4K felbontást
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.