Automobilista

Automobilista

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
673 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az AUTOMOBILISTA az egyik legfejlettebb versenyszimulátor vezetői ülésébe helyezi Önt, és egyedülállóan változatos motoros élményt nyújt!

Mivel a Reiza Studios korábbi címe - a nagyra becsült Stock Car Extreme , amely eredetileg 2013-ban jelent meg - természetes utódja, az AUTOMOBILISTA tovább folytatja a prémium brazil versenyzősorozatok, például a Stock Car V8, a Copa Petrobras de Marcas, a Formula 3 Brasil és a Mitsubishi Lancer Cup szimulációját. , most csomagolja az összes autót és minden pályát a megfelelő bajnokságból.

A brazil magon túl az AUTOMOBILISTAszéles körben kiegészíti az egyik legkülönbözőbb választékkal vagy versenyautóval, amelyet egy versenyjátékban talál: csak az AUTOMOBILISTA-ban lehet ugrani a bérelhető kartokról egy 800 lóerős együlésesre; a Rallycross EvoX sodródásától a felugró rámpákig Supertruckban; a Formula Vee vezetési alapjainak elsajátításától a teljes 24 órás verseny vezetéséig az állóképesség prototípusában; oda-vissza a történelmi és a modern tartalom révén, amelyben szerepel egy minta a több évtizedes versenytörténetből - mindez és még sok más, néhány kattintással. Az AUTOMOBILISTA alaposan kutatva és összehangolva fejlesztette ki a maximális szimulációs pontosságot a legkülönbözőbb formákban elérhető motosportok számára.

A Stock Car Extremeben már jelen lévő tartalom mellett - amelyet mindezt átfogóan frissítették - az AUTOMOBILISTA új szintre állítja azáltal, hogy hozzáadja a SimRacing Bonanza közösségi finanszírozási kampányban javasolt összes új autót és sávot, új szimulációs funkciókat, például a dinamikus pályaviszonyokat. , fejlett sebességváltó és gumiabroncs-modellezés, a fizika, a grafika és a hang jelentős frissítése, új játékmódok és még sok minden más!


Ez néhány olyan szolgáltatás, amelyek révén az AUTOMOBILISTA fajtatiszta versenyszimulátorként kiemelkedik:
Korszerűsített 720 Hz-es fizika és 500 Hz-es bemeneti frekvencia garantálja az AMS szuper pontos, nagy hűségű fizikáját és az erővisszajelzést
A járműfizika a professzionális versenycsapatok számára kifejlesztett modelleken alapul, mély exkluzív adatokkal
Rendkívül részletes és pontosan modellezett versenypályák, 3D dudorokkal, megkülönböztető felületi tulajdonságokkal
A motor hangjai valódi autók kiváló minőségű felvételeiből vett mintákból származnak
A verseny folyamatosan változó igényeinek kielégítése.
A régi stílusú sebességváltó mechanizmusokkal rendelkező autóknak a tengelykapcsoló használatával vagy a fordulatszám szinkronizálásával megfelelő sebességfokozatot kell beállítaniuk.
A modern autók fejlett elektronikus rendszerek kezelését igénylik.
A nagy teljesítményű autók aerodinamikai ébresztést hoznak létre azok számára, akik követik.
A 24 órás ciklusok lehetővé teszik a szürkület és hajnal közötti éjszakai versenyzést.
A dinamikus pályaviszonyok a versenyvonalat ropogós, gumiszerű nyomvonalakká alakítják, és offline módon felépítik a golyókat
A dinamikus gumiabroncs-károsodás és a szennyeződés további extra dimenziókat ad a vezetési élményhez
összegzés és becslés; Kisméretű gumiabroncsok átdolgozása 86 verzióban [/ lista]

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2016.02.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Orion Software
Cikkszám
DIGI00766
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ