Automobile Tycoon

Automobile Tycoon

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 873 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Alapvető játékmenet:
Az Automobile Tycoon egy autógyártó vállalat szimulátora, ahol autókat fejleszt, gyárt és értékesít. A játék körökre osztott, és az autóipari történelem időszakát fedi le 1905 és 2020 között.
Mechanika:
- körforgásos
- viszonylag gyors tempójú (1 fordulat = 1 negyedév, tehát a játék nem húzódik tovább)
- a játékmenet 1905 és 2020 között tart, történelmi eseményekkel, például világháborúkkal, gazdasági válságokkal és inflációval (szükség esetén letiltható)
- különféle kezdő dátumok (1905, 1920, 1948, 1960, 1980)
- különféle autótípusok (szedán, pickup, cabriolet, minicar, stb.) új, nyitott, évtől függően
Alapvető tervezési célok:
1. Összpontosítson egy autóipari társaság működésére (ez egy iparmágnás, nem pedig autótervezői szimulátor)
A játék három fő tevékenységet foglal magában, amelyeket egy autógyártó cégnek vállalnia kell: egy autó fejlesztése, egy autó gyártása és egy autó eladása. Mindezeket a szempontokat kiegyensúlyoztam anélkül, hogy egyetlen domináns lett volna. Először a mérnökök kutatnak alkatrészeket és fejlesztenek egy autót, aztán beállítják, korszerűsítik és bővítik gyárodat, és ezután döntenek a forgalmazásról és a marketingről. Mindezt másodlagos tevékenységek kísérik, mint például adófizetés, banki kölcsönök igénybevétele és így tovább.

2. Gyors tempójú (100 év autóipari történetet szimulált mindössze 400 fordulattal)
Megpróbáltam elérni, hogy a játék ne húzzon tovább. Minden fordulat egynegyedre utal, tehát lassulás nélkül viszonylag gyorsan megy. Ha hozzáteszi a történelmi eseményeket (világháborúk, gazdasági válságok), akkor gyakran kell alkalmaznia stratégiáját.
Szintén a mechanikát használtam a mikroműködés csökkentésére, és megkíséreltem egy kényelmes kezelőfelületet készíteni, amely lehetővé teszi a stratégiai döntések gyors végrehajtását.

3. Korszerűsített játékfolyamat
Noha a játékosok mindent el tudnak készíteni, ösztönözni kell a korlátozott modellekhez való ragaszkodást, így az optimális játék érdekében nem kell rengeteg mikrotanulással foglalkoznia. Az interfésznek lehetősége van a stratégiai prioritások gyors végrehajtására, például ha gyorsan növeli a termelését, engedélyezheti a "túlórázás" opciót, amely jelentősen magasabb bérek fizetését vonzza maga után a termelés szerény növekedése miatt. Különösen az új modellek bemutatása korszerűsítésre szorul, csak egyszer kell beírnia a modell árat, és be kell állítania az egész régióra kiterjedő opcionális kedvezményeket, nem kell tonna azonos dobozt ellenőriznie és minden egyes alkalommal be kell állítania.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017. 09. 12.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Silver Lemur Games
Cikkszám
DIGI00765
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ