Automachef

Automachef

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
434 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Üdvözöljük az Automachef-ben, egy erőforrás-kezelési rejtvényfejtőben, ahol konyhákat tervez, programozógépeket készít és figyeli, hogy a zseni életre kel! Itt az ideje, hogy ma holnap a konyhákat tervezzük!
Terv. Pozíció. Program:
Tervezze meg és építse automatizált éttermeket, majd programozza őket úgy, hogy jól olajozott gépekként működjenek! Van-e hozzáállási hozzáállása és know-how-ja, hogy meghódítsa az automata éttermek világát?


Kihívó rejtvények:
Finomítsa a gondolatait, amikor bonyolult térségi, erőforrás-gazdálkodási és forgatókönyvi rejtvényeket kezel! Nincs elég forró kutya? Rendezni fogod! Konyhai tűz? Nincs probléma olyan okos embernek, mint te!


Több agy-csiklandozás mód:
Vedd fel a kampányszintet, végighaladhatsz végig az üzleti világon szerződéses módban, vagy csak mozdítson el anyákat és csavarokat a homokozó teszt üzemmódjában, és játssz addig, amíg meg nem kapod kitöltést!


Végtelen báj és mókás humor:
Mindezeket sokat szállította tehetetlenül félrevezetett emberi főszereplőnk - Robert Person. Ki határozottan ember. Ne tegyen fel kérdéseket.


Mod támogatás:
Gondolod, hogy hozhat még néhány pizzát az asztalra? NAGY! Lépjen fel a tányérra, és készítse el saját összetevőit, recepteit és forgatókönyveinek szintjét a Steam Workshopon keresztül!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció
Megjelenés
2019.07.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Team 17
Cikkszám
DIGI00762
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ