Astroneer

Astroneer

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 909 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fedezze fel és alakítsa át a távoli világokat! Az Astroneer a 25. századi intergalaktikus felfedezés kora alatt áll, ahol az űrhajósok felfedezik a világűr határait, veszélyeztetve az életüket szélsőséges környezetben, hogy feltárja a ritka felfedezéseket és feloldja az univerzum rejtélyeit.

Ebben a térbeli homokos dobozos kalandban a játékosok együtt dolgozhatnak egyedi bázisok felépítésekor a föld felett vagy a föld alatt, járműveket készíthetnek egy hatalmas napenergia-rendszer felfedezéséhez, és a terep segítségével bármilyen képet el tudnak készíteni. A játékosok kreativitása és találékonysága kulcsa az izgalmas bolygójáró kalandoknak! Az Astroneer alkalmazásban:
A lábad alatt alakítsa át a talajt úgy, mintha agyagból lett volna.

Az Astroneer programban a játékosok a deformáló eszközükkel bármit áshatnak, összegyűjthetnek, alakíthatnak és építhetnek, amit akarnak. Használja ezt a képességet, hogy ásni tudjon a bolygó központjába, építsen rámpát az égbe, vagy megalitokat készítsen csak a terep segítségével!
Túléljen és fedezze fel a gondosan kialakított bolygókat, amelyek teljesen deformálódhatnak és áthaladhatnak.

A hatalmas naprendszerünk 7 csodálatos bolygót tartalmaz, amelyekkel a játékosok a gömbfelület minden hüvelykjében utazhatnak és felfedezhetik a barlangok áruló rétegeit, egészen a titokzatos magig. A bolygók mindegyikének egyedi és kihívást jelentő felszíni és barlang-életképe van, amelyek számos kihívást kínálnak a játékosok számára az utazásuk során.
Összerakhatja az alkatrészeket és tárgyakat, hogy alapokat és járműveket építsen.

A csillagászok által készített és a világon megtalálható tárgyak mind összecsatolhatók és összekapcsolhatók, hogy bármilyen helyzethez egyedi alkotásokat hozzanak létre. Testreszabhatja és díszítheti alapjait, járműveit és az Astroneer készüléket.
Játssz barátaival 4 játékos online drop-in / drop-out együttműködésben.

A csillagász jobb a barátokkal. Csoportosuljon más játékosokkal, és együtt dolgozzon hatalmas ipari bázisok létrehozására vagy szórakoztató játékok létrehozására a kiterjedt kreatív homokozóban.
Fedezze fel és fedezze fel a Naprendszer rejtélyeit.

Amint az űrhajósok készen állnak, dönthetnek úgy, hogy megpróbálják megérteni és valószínűleg kihasználni a világ rejtélyes struktúráinak mögött rejlő hatalmat.

Az Astroneer Early Access címet kezdte a Steam-en, és ma nem lenne itt, ha nem az Ön folyamatos támogatása, visszajelzése és ötlete. Most, hogy közzétettük az 1.0 verziót, meg szeretnénk ismételni, hogy vállaljuk, hogy folytatjuk az Astroneer alapítvány építését ingyenes, folyamatos tartalomfrissítésekkel. Ha kíváncsi az irányba, amelyre törekszünk, akkor feltétlenül nézd meg az ütemtervünket és a fejlesztési naplóinkat, hogy naprakészen tudjuk tartani a munkát!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2016.12.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Arc System Works
Cikkszám
DIGI00715
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ