Astroneer

-8%
Astroneer
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
10 805 Ft
Akció: 9 913 Ft
Kezdete: 2021.12.03   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fedezze fel és alakítsa át a távoli világokat! Az Astroneer a 25. századi intergalaktikus felfedezés kora alatt áll, ahol az űrhajósok felfedezik a világűr határait, veszélyeztetve az életüket szélsőséges környezetben, hogy feltárja a ritka felfedezéseket és feloldja az univerzum rejtélyeit.

Ebben a térbeli homokos dobozos kalandban a játékosok együtt dolgozhatnak egyedi bázisok felépítésekor a föld felett vagy a föld alatt, járműveket készíthetnek egy hatalmas napenergia-rendszer felfedezéséhez, és a terep segítségével bármilyen képet el tudnak készíteni. A játékosok kreativitása és találékonysága kulcsa az izgalmas bolygójáró kalandoknak! Az Astroneer alkalmazásban:
A lábad alatt alakítsa át a talajt úgy, mintha agyagból lett volna.

Az Astroneer programban a játékosok a deformáló eszközükkel bármit áshatnak, összegyűjthetnek, alakíthatnak és építhetnek, amit akarnak. Használja ezt a képességet, hogy ásni tudjon a bolygó központjába, építsen rámpát az égbe, vagy megalitokat készítsen csak a terep segítségével!
Túléljen és fedezze fel a gondosan kialakított bolygókat, amelyek teljesen deformálódhatnak és áthaladhatnak.

A hatalmas naprendszerünk 7 csodálatos bolygót tartalmaz, amelyekkel a játékosok a gömbfelület minden hüvelykjében utazhatnak és felfedezhetik a barlangok áruló rétegeit, egészen a titokzatos magig. A bolygók mindegyikének egyedi és kihívást jelentő felszíni és barlang-életképe van, amelyek számos kihívást kínálnak a játékosok számára az utazásuk során.
Összerakhatja az alkatrészeket és tárgyakat, hogy alapokat és járműveket építsen.

A csillagászok által készített és a világon megtalálható tárgyak mind összecsatolhatók és összekapcsolhatók, hogy bármilyen helyzethez egyedi alkotásokat hozzanak létre. Testreszabhatja és díszítheti alapjait, járműveit és az Astroneer készüléket.
Játssz barátaival 4 játékos online drop-in / drop-out együttműködésben.

A csillagász jobb a barátokkal. Csoportosuljon más játékosokkal, és együtt dolgozzon hatalmas ipari bázisok létrehozására vagy szórakoztató játékok létrehozására a kiterjedt kreatív homokozóban.
Fedezze fel és fedezze fel a Naprendszer rejtélyeit.

Amint az űrhajósok készen állnak, dönthetnek úgy, hogy megpróbálják megérteni és valószínűleg kihasználni a világ rejtélyes struktúráinak mögött rejlő hatalmat.

Az Astroneer Early Access címet kezdte a Steam-en, és ma nem lenne itt, ha nem az Ön folyamatos támogatása, visszajelzése és ötlete. Most, hogy közzétettük az 1.0 verziót, meg szeretnénk ismételni, hogy vállaljuk, hogy folytatjuk az Astroneer alapítvány építését ingyenes, folyamatos tartalomfrissítésekkel. Ha kíváncsi az irányba, amelyre törekszünk, akkor feltétlenül nézd meg az ütemtervünket és a fejlesztési naplóinkat, hogy naprakészen tudjuk tartani a munkát!

Adatok
Megjelenés
2016.12.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Arc System Works
Cikkszám
DIGI00715
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 SP1 (csak 64 bit), Windows 8 (csak 64 bit), Windows 10 (csak 64 bit)
Processzor: X64 kétmagos CPU, 2+ GHz
Memória: 4 GB RAM
Grafika: Diszkrét nem mobil GPU 1 GB RAM-mal
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 2 GB szabad hely
Hangkártya: Bármi
Egyéb megjegyzések: Internet-kapcsolat szükséges az online multiplayer-ekhez

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 SP1 (csak 64 bit), Windows 8 (csak 64 bit), Windows 10 (csak 64 bit)
Processzor: X64 négymagos CPU, 3+ GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: Diszkrét nem mobil GPU 2 GB RAM-mal
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 4 GB szabad hely
Hangkártya: Bármi
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.