Asteroid Fight

Asteroid Fight

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
386 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Asteroid Fight egy online multiplayer akció valós idejű stratégiai játék. Használd a parancsnokot egyedileg módosított speciális képességekkel, erős gazdaságot építhetsz fel, hogy gyorsan megnövelhessen egy erős katonaságot, így esélyt teremthetsz ellenségeiddel szemben és megsemmisítheted a láncok kapuját. A jó csapatjáték, a gyors gondolkodás és a gyors reakciók különbséget tesznek ebben a gyors tempójú stratégiai játékban.


Online multiplayer : Játssz a barátaiddal egy csapatban, és győzd le mások
Teljesen tartós véletlenszerű zsákmányolási rendszer
Speciális képességek és tételek : Keressen XP-t minden lejátszott fordulóra, és kapjon új egyedi tételeket
Parancsnok gyár : Szerelje össze saját egyedi parancsnokát
Szintezés : Gyors szintezés egy játékon keresztül
Gazdaságosság : Építsen alapokat aszteroidákra, és támogassa csapatait különféle speciális egységekkel


Játssz online mérkőzéseken barátaiddal egy csapatban mások ellen. A rangsorolt ​​játékokat 2on2 és 3on3 játsszák, az egyéni játékokat 1: 1-ig és 3: 3-ig is játszhatjuk botokkal. A jövőben különféle játékmódok, például pl. A zászló megragadása, az utolsó ember áll, stb.
XP-t szerez minden Asteroid Fight körben, amelyet játszol. Ha eléri a XP bizonyos mennyiségét, új tárgyat kap . Minden elemnek megvannak a saját értékei és módosítói - tehát ha ugyanazt az elemet kétszer kapja meg, ez azt jelenti, hogy más hatással lesz a parancsnokra, és ezenkívül az elem önmagában is más lesz!

A felfüggesztett tárgyak különleges képességeket biztosítanak. Például a láncmeghajtó lehetővé teszi, hogy gyorsan lógjon egy másik helyre.


Minden elem különbözik a saját tulajdonságaitól (pl. Újratöltési idő, erő, tartomány, ...), és módosítja más elemek attribútumait a négy módosítón keresztül: támadás, vezérlés, segédprogram és támogatás.

Ezenkívül a fent említett módosítókkal megváltoznak a hajótest értékei. Tehát, ha például jó támasztékkal rendelkező elemeket szerel fel, ez azt jelenti, hogy javul a hajótest maximális egészségi állapota, és ha a javítási droidot szintén felteszi, akkor az új állapotot képes helyreállítani.

A játék növekedésével növekvő mennyiségű elemmel lehetőségei folyamatosan növekednek, és nagyszerű módja annak, hogy túléljék ellenségeidet a megfelelő elemek kombinálásával.


Szerelje össze a parancsnokot az egyedi elemekkel, amelyeket az előző csaták során szerzett. Ugyanakkor nem szerelheti fel az összes elemet a parancsnok testére, tehát bölcsen válasszon!
Van egy másfajta XP is: Az Asteroid Fight forduló során a csapat egésze XP- t keres mindenféle tevékenységével - harcokkal, gyógyulásokkal, bázisépítéssel -, amikor a csapat elér egy bizonyos összeget ezt az XP-t az egész szinttel fel fogja emelni, lehetővé téve mindenkinek, hogy válasszon frissítést az egyik felszerelt eleméhez.

Tehát, ha úgy döntött, hogy 3 támadási tárgyat és 1 védelmi tételt szerel fel, de a csata során szükség van további védelemre, akkor még inkább a védelemre szakosodhat az adott elem korszerűsítésével!


Kolonizálja az aszteroidákat, és építsen ki egy erős gazdaságot, amely különféle speciális egységekkel támogatja Önt és csapata tagjait . Használjon teherhajókat az ásványok átviteléhez az ásványi anyagokból, amelyekben sok ásványi anyag található, azokba, ahol egy óriási gyárrendszert építhet fel.

A működő gazdaság kombinációja és a parancsnok egyedi képességeinek megfelelő felhasználása rendkívül fontos, ha sikert akar elérni ebben a játékban!


Minden kör végső célja az ellenség lánckapuja megsemmisítése - és megvédeni a tiéd ;-)

Ahhoz, hogy átjuthassunk a láncél kapuhoz, először át kell mennünk a védelmi tornyokon, és el kell pusztítani az ajtókat, amelyek megakadályozzák az ellenség belépését a lánc kapu alapjába. .


Ön képes lesz arra, hogy felépítse asaját egyedi térképeket az Asteroid Fight-hoz, a népszerű "Tiled" térképszerkesztővel. A térképszerkesztő használatáról további információt talál a letöltési linkről és az útmutatóból a közösségi központban.


Gyakorold az AI ellenfelek ellen játékmechanikákat, új taktikákat vagy új elemeket. Az edzés segítségével új térképeket is előzetesen felfedezhet.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie, Stratégia
Megjelenés
2020. 04. 10.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Katta Games
Cikkszám
DIGI00709
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ