Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 664 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Egy kaland, amelyet meg lehet osztani, tele szórakozással, csapdával és barátsággal.BC éve 50. Gallia teljes egészében a rómaiak által elfoglalt. Nos, nem egészen ... Egy kis falu a megrázkódtathatatlan Gallóktól még mindig tartózkodik a betolakodók ellen. És az élet nem könnyű azoknak a római légióknak, akik a Totorum, az Akvárium, a Laudanum és a Compendium erődített táborokat helyettesítik.

A béke uralkodik a páncélos kis faluban, ahol a falusiak napi üzleti tevékenységüket folytatják. Két hősünk, Asterix és Obelix vaddisznót vadászik, a kovács és a halkereskedő veszekednek, és a falu vezetője pajzs tetején sétál a falu téren.

Egy nap a falu druida, Getafix, furcsa levelet kap. Avina Gandir, a Thule főpapnő! Figyelmezteti a druidát népét fenyegető súlyos fenyegetésért és arra kéri őt, hogy vigyen el titokzatos Menhir-t a rejtekhelyéből ...

Induljon el izgalmas kalandra, és merüljön el az Asterix világába! Önmagában vagy együtt vásárolva fedezze fel a római birodalom földjeit, és fedezze fel a Crystal Menhir rejtélyét és hihetetlen erejét!


Jellemzők:

• Messze el a titokzatos Crystal Menhir-t minden formájában: kőmenhir, jégmenhir, tűz menhir és mágneses menhir!• Az Asterix XXL Saga játékában először játsszon Asterix és Obelix néven kétjátékos co-op módban! Egy fantasztikus kaland, amelyet megoszthat családdal vagy barátaival.• Tapasztaljon meg egy teljesen új történetet az Asterix képregényvilágában, és fedezze fel a Római Birodalom földjeit.• Megtalálja a kedvenc karakterét, mint például a Getafix, Cacofonix és Vitalstatistix, valamint új karaktereket vidám nevekkel!• Végezzen el különféle küldetéseket és gyűjtsön rejtett tárgyakat minden szinten.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2019.11.20
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Microids/Anuman Interactive
Cikkszám
DIGI00708
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ