Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 656 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Egy kaland, amelyet meg lehet osztani, tele szórakozással, csapdával és barátsággal.BC éve 50. Gallia teljes egészében a rómaiak által elfoglalt. Nos, nem egészen ... Egy kis falu a megrázkódtathatatlan Gallóktól még mindig tartózkodik a betolakodók ellen. És az élet nem könnyű azoknak a római légióknak, akik a Totorum, az Akvárium, a Laudanum és a Compendium erődített táborokat helyettesítik.

A béke uralkodik a páncélos kis faluban, ahol a falusiak napi üzleti tevékenységüket folytatják. Két hősünk, Asterix és Obelix vaddisznót vadászik, a kovács és a halkereskedő veszekednek, és a falu vezetője pajzs tetején sétál a falu téren.

Egy nap a falu druida, Getafix, furcsa levelet kap. Avina Gandir, a Thule főpapnő! Figyelmezteti a druidát népét fenyegető súlyos fenyegetésért és arra kéri őt, hogy vigyen el titokzatos Menhir-t a rejtekhelyéből ...

Induljon el izgalmas kalandra, és merüljön el az Asterix világába! Önmagában vagy együtt vásárolva fedezze fel a római birodalom földjeit, és fedezze fel a Crystal Menhir rejtélyét és hihetetlen erejét!


Jellemzők:

• Messze el a titokzatos Crystal Menhir-t minden formájában: kőmenhir, jégmenhir, tűz menhir és mágneses menhir!• Az Asterix XXL Saga játékában először játsszon Asterix és Obelix néven kétjátékos co-op módban! Egy fantasztikus kaland, amelyet megoszthat családdal vagy barátaival.• Tapasztaljon meg egy teljesen új történetet az Asterix képregényvilágában, és fedezze fel a Római Birodalom földjeit.• Megtalálja a kedvenc karakterét, mint például a Getafix, Cacofonix és Vitalstatistix, valamint új karaktereket vidám nevekkel!• Végezzen el különféle küldetéseket és gyűjtsön rejtett tárgyakat minden szinten.

Adatok
Megjelenés
2019.11.20
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Microids/Anuman Interactive
Cikkszám
DIGI00708
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7/8/10
Processzor: Intel Core i3-2125 (3,3 GHz) AMD FX 4100 (3,6 GHz)
Memória: 4 GB RAM
Grafika: 2 GB (Geforce GTX 760/ Radeon R7 370)
Tárhely: 3 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7/8/10
Processzor: Intel Core i7-3820 (3,6 GHz) AMD FX 8350 (4,0 GHz)
Memória: 8 GB RAM
Grafika: 4 GB (Geforce GTX 970/ Radeon R9 390)
Tárhely: 3 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.