Assetto Corsa (Ultimate Edition)

Assetto Corsa (Ultimate Edition)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 918 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Assetto Corsa: Az Ultimate Edition az általánosan elismert vezetési szimulátor legteljesebb verziója, amely a játékhoz valaha kiadott DLC és frissítéseket kínálja (Dream Pack 1-2-3, Tripl3Pack, Porsche Pack 1-2-3, Red Pack, Ready to Race, japán csomag és a Ferrari 70. évfordulójának DLC-k).

Válasszon 178 aprólékos részletességű járműből - kezelhetőségük és teljesítményük modellezése a valódi pályaadatokból és telemetriai adatokból - és 19 legendás áramkörből (köztük a Spa Francorchamps, Nürburgring-Nordschleife, Laguna Seca és még sok más) 40 különféle sínkonfigurációval, lézer-letapogatással a lehető legnagyobb pontosság elérése érdekében.
Élvezze az összes versenymódot egyjátékosként, vagy versenyezzen a barátaival az online multiplayer játékban. Testreszabhatja a vezetési élményt a kezelhetőség és a verseny felépítésének a személyes versenystílushoz igazításával. A fejlett fizikai motorral, amely magában foglalja a valódi autók jellemzőit és aspektusait, az Assetto Corsa: Ultimate Edition olyan realista szintet kínál, amely még soha nem volt tapasztalt.

Adatok
Megjelenés
2014.12.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
505 Games
Cikkszám
DIGI00685
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.