Assetto Corsa -Tripl3 Pack (DLC)

Assetto Corsa -Tripl3 Pack (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
872 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

KUNOS Simulazioni és az 505 Games büszkén mutatja be a "TRIPL3 PACK" -t, az ASSETTO CORSA DLC csomagját, amely az Assetto Corsa konzolos megjelenését ünnepli! A „TRIPL3 PACK” tartalmazza az ikonikus FERRARI FXX K, FERRARI 488 GTB és PRAGA R1!

A CARS:

Ferrari FXX K
Ferrari 488 GTB
Praga R1

Ferrari FXX K
Az FXX K a Ferrari kutatás-fejlesztési programja, a Maranello első hibrid prototípusának főszereplésével.
A névben a K kezdőbetű a „Kers” technológiát (kinetikus energia-visszanyerést) idézi fel a pályán nyújtott teljesítmény maximalizálása érdekében.
Homologációktól és előírásoktól mentesen az FXX K-t kompromisszumok nélkül fejlesztették ki, és olyan technológiai újításokkal látták el, amelyek hihetetlen vezetési élményt garantálnak.
Az FXX K 1050 LE (860 LE V12 termikus motorral, 190 LE elektromos motorral) és 900 Nm feletti nyomatékkal rendelkezik. 6262 köbcentis V12-es motorját a teljesítményre optimalizálták, és 4 pozícióban \ "manettino " kezelhető: Qualify, Long Run, Manual Boost, Fast Charge.


Ferrari 488 GTB
Ez a GT autó olyan pálya szintű teljesítményt nyújt, amelyet a mindennapi használat során a nem hivatásos vezetők is maximálisan élvezhetnek. Válaszideje, fürge képessége és a határon haladó vezetés garantálja az egyedülálló izgalmat és a páratlan vezetési élményt.
Ez az autó új, 3902 köbcentis V8-as turbója kategóriája csúcspontja a teljesítmény, a nyomaték és a reakcióidő tekintetében, így ez az új mércéje ennek a fajta építészetnek.
A Ferrari 488 GTB alrendszerei és elektronikus kezelőszervei teljesítményét és teljesítményét azonnal elérhetővé és ellenőrizhetővé teszik. Valójában ez a legérzékenyebb gyártási modell, borotvaéles válaszidővel, amely összehasonlítható egy pálya-autóéval.

Praga R1
Ez a modell egy teljes széndioxid-kibocsátású autó, amelyet összetett monokokk köré terveztek, kitartó prototípusok ihlették.
A könnycsepp alakú R1 kifinomult aerodinamikája révén súlyának akár 1,5-szeres leszorító erejét is képes előállítani. A megnövelt tapadás és az autó általános képessége a kanyarok gyors megkerülésére különbözteti meg az R1-et versenytársaitól. Az autó legfeljebb 3G oldalirányú erőt képes létrehozni a kanyarokban.
A könnyű konstrukció és a felfüggesztés beállítása a tapadás fokozása érdekében optimalizálja a gumiabroncs és a fék kopását.
A Praga R1 motorjának újjáépítési ideje 50 versenyóra.
Kiváló minőségű alkatrészek használata bizonyított beszállítóktól csökkenti a szervizköltségeket.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Indie, Verseny, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2016.08.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
505 Games
Cikkszám
DIGI00696
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ