Assetto Corsa: Dream Pack 1

Assetto Corsa: Dream Pack 1

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 114 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Üdvözöljük a DREAM PACK 1, az első kiegészítő ASSETTO CORSA tartalomcsomagban.
Ez a csomag hozzáteszi az Assetto Corsához a Nürburgring-Nordschleife legendás körútját és tíz új fantasztikus autót. Az áramkört először a Laserscan technológiát használó PC-versenyzés-szimulációban reprodukálják, amely garantálja a pálya minden részletének reprodukálásának maximális pontosságát. Az autóválasztékot azok a játékosok választották, akik a kedvenc modelljeiket szavazták, és ez a különféle osztályú, típusú és korú járművek tökéletes keverékéből áll, készen arra, hogy megfeleljen az Assetto Corsa felhasználók ízlésének!

- A legendás Nurburgring-Nordschleife áramkört tartalmazza három teljesen új elrendezésben: Nurburgring-Nordschleife, Tourist, Endurance.
- Tartalmazza a Bridge to Gantry módot, amely lehetővé teszi a Nurburgring valódi pálya napi szabályainak szimulálását.
- Jellemzők Alfa Romeo 4C, GTA és 155 Ti V6 '93
- Jellemzők BMW M235i Versenyautó
- Jellemzők GM Corvette C7r GTE
- Jellemzők McLaren P1 és F1 GTR
- Jellemzők Mercedes-Benz 190E EVO II és C9
- Jellemzők Nissan GT-R NISMO 2014 GTR


A Nürburgring-Nordschleife

Az építkezés (1925 - 1927) óta a Nordschleife félelmetes és könyörtelen útvonala volt az Eifel-erdőkön. Egy angol újságíró, aki meglátogatta a Nordschleife-t az 1927. június 18-i nyitóverseny alatt, arra a következtetésre jutott, hogy „Úgy tűnt, mintha egy tekercselt, részeg óriást küldtek volna az útvonal meghatározására”. A Forma-1 pilóta, Sir John Young, Jackie Stewart - 1969-ben, 1971-ben és 1973-ban háromszoros világbajnok után - annyira lenyűgözte a pályát, hogy nevet adott neki, amelyet valószínűleg soha nem veszít: Zöld pokol (Grüne Hölle) .
A verseny és a Nordschleife-on való győzelem mindig is nagyon különleges volt a versenyzők számára, mert a pálya a világ egyik legigényesebb pontja. Bonyolult sarkok, rejtélyes mellények, meredek lejtők és lejtők, valamint az állandóan változó útburkolat nagyfokú készségeket igényelnek a sofőrtől, és a járműveket nehéz tesztre teszik.
Ma a legismertebb esemény az ADAC Zürich 24 órás verseny, amelyet mind a Nordschleife, mind a Grand Prix pályán tartanak, és négy napig az egész pályát hatalmas látványossá változtatja. Legfeljebb 800 amatőr és profi akár 200 autóban vehet részt a versenyen.

Az autók

Alfa Romeo 4C
Alfa Romeo 155 Ti V6 '93
Alfa Romeo GTA
BMW M235i versenyautó
GM Corvette C7r GTE
McLaren P1
McLaren F1 GTR
Mercedes-Benz C9
Mercedes Benz 190E 2.5-16 EVO II
NISSAN GT-R NISMO 2014 GT3

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Indie, Verseny, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2015.03.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
505 Games
Cikkszám
DIGI00701
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ