Assault Suit Leynos

Assault Suit Leynos

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
913 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Klasszikus újra felébred - Assault Suit Leynos visszatért és nagy felbontású! Készüljön fel a robbanás háborújára, mivel a rajongók által kedvenc Mega Drive klasszikus készüléket újratervezték az összes új HD képalkotással a tökéletes idegen robbantási élményért!

Ahogy a Föld a negyedik világháború hatásaitól és a források csökkenésétől függ, a nemzetek közötti kényelmetlen fegyverszünet azt látja, hogy az emberiség eléri a csillagokat. A telepek települnek, az erőforrásokat bányászják, és a jövő kissé fényesebbnek tűnik. De amint a béke végre lehetségesnek tűnik, ismeretlen ellenség lép fel a világ legmélyebb térségéből, hogy fenyegesse az egész emberiség létezését. Csak egy dolog akadályozhatja meg őket: telepítse az Assault Suit századot!

A friss HD vizuális megjelenés és a hang a régi iskola játéktervével kombinálva a legkedveltebb Mega Drive klasszikus bang naprakészek.
Ugorj be egy támadó öltönybe, és élvezd az oldalsó görgetés idegen robbantási műveletének nyolc szakaszát, hogy az idegen fenyegetést visszatereljék az űrbe!
Szerelje fel AS-jét hatalmas pusztító fegyverekkel, majd fejezze be az al-missziókat minden szakaszban, és engedje még jobban felhasználni a következő csatában.
Nyisson meg egy hatalmas számú játékmódosítót, hogy összekeverje az Arcade Mode játékmenetét, vagy próbálja ki a klasszikus módot, és megnézheti, van-e elegendő egy elit AS pilóta!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2010.01.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bulb Boy Team
Cikkszám
DIGI00683
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ