Ashes of the Singularity: Escalation - Hunter / Prey (DLC)

Ashes of the Singularity: Escalation - Hunter / Prey (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 482 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Bővítse stratégiai lehetőségeit, pusztítson el új egységeket, és vezesse fel az új szörnyűség hamuin néhány vad új védekezést: Eskaláció - vadász / zsákmány! Haalee és az ő szubsztrát hadserege visszatért számos vadonatúj egységgel, amelyek fegyveres és készen állnak ellenségeik elpusztítására. A PHC, nem szabad legyőzni, vadonatúj védelmi tornyokat épített fel a támadás ellen. Használja ki a Phoenix új szívének pusztító képességeit, ragadja meg magát a bázisában, és védje meg magát erős és nehéz ütő Minos ágyúkkal, és még sok más.

Az új egységek és védekezés bemutatása érdekében egy vadonatúj forgatókönyvet foglalunk magában, amely a Haalee-re és a hordozónak a PHC által elfoglalt világba történő kiterjesztésére koncentrál. A stratégiai mélység növelése érdekében az új tartalom összetörő módban, valamint bizonyos kampányokban és forgatókönyvekben érhető el.
Jellemzők
Új szubsztrát egységek
Tojás kuplung: Tucatnyi ellenség egy áráért! A megsemmisítés után ez a mechanikus pókháló elárasztja ellenségeit egy keltetőhordával.
Hatchlings: Tehát Sok. Pókok. Ezek a gyorsan mozgó remegő rajok elpusztult pókmajókból származnak, és felkészíthetetlen ellenséget rombolhatnak.
Scarab: Lassú, de kemény, ez a hatalmas fregatt tökéletes az ellenségek legyőzésére, lassan lövöldöző, egyetlen célfegyverrel.
A Főnix szíve: tucatnyi rakétával és statikus töltéssel tudatosítsd ellenségeidet a közeli egységek letiltására! A nevére igaz, ez a kocsány megölése után regenerálódik, kivéve, ha az általa előállított krizaliszt egy meghatározott határidőn belül megsemmisíti.
Leeső csillag: Vigyázzon az elektromágneses impulzusokra. Ez a zavaró cirkáló ideiglenesen letiltja az ellenség alapvédelmét, ha az hatótávolságon belül megsemmisül.
Skirmisher: Zaklathatja ellenségeit ezzel a gyorsan mozgó cirkálóval. Jól illeszkedik a beérkező tüzérséghez és sebessége lehetővé teszi a legtöbb ellenség manőverezését.

Új hordozószerkezetek
Segédszerelvény: Ez az új épület az összes új egységet előállítja, kivéve a Főnix Szívét, amely az Advanced Assemblybe építhető be.

Új PHC védelem
Lőfegyver-torony: Az orbitálisan üzembe helyezett vészhelyzeti toronyról továbbfejlesztve ez az új védekező épület hatalmas károkat fedez fel, de kevés.
Géppuskás torony: A sokoldalúság kulcs! Noha ez nem különösebben heves hitter, ez a torony nagyon jól kezeli a légi és földi fenyegetéseket.
Minos ágyú: Ne felejtsd el a hosszú hűtést. A lövések között eltarthat egy ideig, de ez a költséges ágyú a végső nehézségek elleni küzdelem és a labdarúgás elleni védelem végső sorában.
Nova-torony: Pajzsok fel? Nincs mit! Annak ellenére, hogy nem foglalkozik a hajótest sérüléseivel, ez a bombázási torony széles pajzsokon nagy pajzskárosodást okoz.
Kinetikus gyorsító: Szüksége van egy lendületet? Ez a torony 15% -kal növeli az összes többi közeli védelem és egység károsodását. Legyen óvatos - törékeny és érzékeny a támadásokra.
Stasis Hammer: Stop - kalapácsidő! Ez a hosszú távú védelem nem okoz kárt, de lelassíthatja az ellenség támadását, ha egy másodpercre több másodpercre elkábítja a célt.

Új forgatókönyv: Hunter, Prey
Haalee és az ő szubsztrát hadserege egy új világot jelölt ki maguknak a terjeszkedési terv részeként, de csak egy probléma van: a bolygó már el van foglalva. Most, a PHC tagjai már beépültek a kolóniáikba, ott kell találniuk a módját, hogy visszaszorítsák a szubsztrát könyörtelen támadásait, még mielőtt túllépnék és megsemmisítik őket.

Haalee irányelveit követve a szubsztrátot a PHC elleni győzelemhez kell vezetnie. Noha túlsúlyban van és a poszt-emberek mélyen el vannak helyezve néhány pusztító új védekező képességgel, a hordozó technológiájának legfrissebb elemei az Ön rendelkezésére állnak.

Több út vezet az ellenség fő bázisához, mindegyik eltérő védelemmel rendelkezik - óvatosan kell telepítenie a seregeit, hogy szembenézzen velük. Minden megsemmisített Nexus több új egységet felszabadít, tehát építse fel megerősítéseit és pusztítson el minden ellenállást, hogy Haalee tervei teljes mértékben megvalósuljanak.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2019.11.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Stardock Entertainment
Cikkszám
DIGI00674
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ