Ashes of the Singularity: Escalation - Epic Map Pack (DLC)

Ashes of the Singularity: Escalation - Epic Map Pack (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 301 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ragadja meg barátait - és ellenségeit - néhány epikus méretű mérkőzésre az új, nagy méretű térképeken! 4 és 6 játékos között van, és mindegyik térkép izgalmas lehetőségeket kínál mindenki számára szabad mérkőzésekre, nagy csapat mérkőzésekre és egyebekre. Az új forgatókönyv lehetővé teszi, hogy a bolygó irányításáért küzdjön az ellenséges szubsztrát ellen, hogy elég erősen tartsd erődített fennsíkon a győzelem megragadásához.
Jellemzők:
Új forgatókönyv
Minden esély ellen - betolakodó, figyelmeztetés! Becsapódott a Nexusba, amely a Qoshyk bolygó mindkét torinói generátorát irányítja, de a bolygót irányító 4 szubsztrát entitás tudatában van jelenlétének. Mac lerázta a közeli Substrate Guardian-t, és az automata konstrukciós rajkat jelenleg ellenőrzés alatt tartják, de meddig tart ez?
Új térképek
Anishanaa: Ez a 6 játékosos térkép izolált kiindulási régiókat tartalmaz, amelyek epikus csatákba kerülnek a térkép Egyenlítője mentén.
Kursck: Tartsa távol az ellenségeidet és a seregeit, mert védekezést épít fel erre a nagy, sugárirányban szimmetrikus térképre.
Csavarókerék: Végtelenségben forduljon egymás előtt, ne koncentráljon túlzottan az előtted zajló küzdelemre - a hátsó küzdelem hamarabb felcsap, mint rájössz.
Qoshyk: Két központi kiindulási pont megosztja az erőforrásokban gazdag fennsíkot. A négy külső játékosnak áttörnie kell, hogy megragadja a benne őrzött erőforrásokat - és a toriniumot.
Biztonság: Válassza ki a különböző csapatokat és a kiindulási helyeket a térkép lejátszásának megváltoztatásához. A keleti vagy a nyugati kiindulási pont kiválasztása lassabb és tágabb játékot eredményez, míg az északi vagy déli kiindulási pont kiválasztása azonnali konfliktusokat eredményez.
Xenophile: Mind a négy Nexus közepén kezdődik, csak vékony szakadék választja el egymástól. Bontsa ki a mezőket, hogy igénybe vegye az összes erőforrást, mielőtt ellenségei megtennék, és pecsételni a győzelmet.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017. 02. 16.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Stardock Entertainment
Cikkszám
DIGI00673
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ