Ascension to the Throne

Ascension to the Throne

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
386 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Ascension to Throne körökre osztott stratégiai játék, RPG elemekkel. Egy hatalmas fantáziavilágban a hősnek sok tesztet kell átadnia a győzelemhez vezető úton. Az ellenségek arra törekszenek, hogy megakadályozzák a játékosokat a hatalom visszaszerzésében és a bosszút állításában. Szerezz új barátokat, hogy segítsen a trón visszaszerzésében. Légy király, akiben született - bölcs, bátor és bátor.

A játékosok az Illiar ókori család utolsó utódaként fognak viselkedni, amely korosztályon át Edenet uralta. De az idők megváltoztak, és áruló ellenségek megtámadták a várat. Megölték a herceg családját és elpusztították a települést, ám nem őrölték meg az akaratát. A bűvész nagyon erőteljes varázslatával a hős messze túlmutat az ország határain. Egyedül volt - rokonok, barátok, sereg és pénz nélkül. Elvesztette mindazt, amire büszke volt, de még mindig életben volt, és a bosszút útját választotta.

A játékosok új, izgalmas világot fedeznek fel, tele ellenségekkel és barátokkal. Meg kell összetörni az ellenség hordáit, és új követőket kell találniuk, hogy visszanyerjék a címet, és a trónra emelkedjenek.
Főbb jellemzők:
Nyílt végű nemlineáris játékmenet
A valósidejű mozgás a játék világában és a körökre osztott csaták kombinációja
Nagyszabású taktikai csaták. Akár 22 osztag (akár 16 egység mindegyikben)
A játékosokat nem korlátozzák külön küldetések. Mehetnek a játék világának bármely részébe, és felfedezhetik azt. A játékvilág szerves és a játékosok szabadon választhatnak bármilyen irányt
Eredeti koncepció. A hős a játékos, és ahelyett, hogy parancsokat adna és figyeli a csatákat egy biztonságos helyről, egyedül vesz részt velük. De ne felejtsd el, hogy a csata hevében könnyen elveszítheti hősjét

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2007.01.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Good Shepherd Entertainment
Cikkszám
DIGI00657
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ