Ascendant

Ascendant

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 418 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

"Újra elkezdődött az ősi hatalmi küzdelem a félistenek között. A halandó birodalmat vágyaik, kapzsiságuk és céljaik nyomán pusztítják el. Kíváncsi vagyok, hogy ki fogja érvényesíteni."

Az Ascendant az a megbocsáthatatlan ütem, amely minden új játékkal új kihívást jelent téged. Számos modern roguelike elemet használ, mint például a permadeath és az eljárással előállított környezet. Ön egy félisten, aki betört egy síkba, amelyet a riválisai irányítanak. Semmi sem állnak meg, hogy megszüntessenek téged. Csak a legszebb harcosok fognak diadalmaskodni a zealók és a vadállatok seregein.

Ha felfedezi a világot, új fegyvereket, varázslatokat és áldásokat fedez fel, és megtanulja, hogyan kell túlélni ebben a brutális birodalomban, akkor kicsi esélye van a győzelemre.
Jellemzők
Brutális küzdelem - A félistenek versenytársainak seregei könyörtelenek. Amikor egy ellenség karddal vág, akkor fáj. Ha becsúszik a tüskék gödörébe, a pengék mély sebeket hagynak. Ha egy bomba felrobban a közelben, akkor megég. Az egészség helyreállítására szolgáló cikkek ritkák. Harcolj pontossággal, sebességgel és időzítéssel a túlélésért. Dodge támadások és összetörni az ellenfelet, ha az egyensúlyi helyzetben van, hogy megragadják az előnyt.

Szerezd meg az istenek kincseit - Az istenek elrejtették ősi emlékeiket a világon szétszórt titkos gyorsítótárakban. Fedezze fel azokat az egyedi fegyvereket, varázslatokat és áldásokat, amelyek hatalmas hatalmat biztosítanak. Dupla ugrás, fojtsa meg ellenségeit mérgező felhővel, vagy villámlással dobja el őket hamvaikba. Szerelje fel és testreszabja áldásait saját sorsának meghatározására.

Agile Beat 'em Up Combat - Összecsapja az ellenséget, hogy súlyos károkat szenvedjen. Dobd ellenségeidet föld vagy légi kombókkal, vagy dobj el egy varázslatot. Indítsa el ellenfeleit gyors, rohamos támadásokkal, tehetetlenné téve őket az isteni támadásod ellen.

A halál végleges - amikor az ellenség legyőz téged, a játéknak vége. Nincs újrarajzolás. Nem tér vissza az utolsó mentési ponthoz. Szüksége lesz minden ravaszkodására és készségére a győzelemhez.

Új futás minden futtatáskor - Minden átjátszás új veszélyes földet hoz létre a kaland számára. Soha nem fogja pontosan tudni, hogy mit fog találni a következő szobában, mely veszélyeket jeleníti meg az Ön számára, mit talál a mellkasában, vagy akár (bizonyos esetekben), hogy melyik főnökkel harcol a következő. Várható az újrajátszhatóság és az új kihívások órája.
...És több
Kettő jobb, mint egy. Hódítsd meg a világot egy másik félistennel a helyi co-op segítségével
Nyisson meg új karaktereket , külön statisztikákkal, bármilyen lejátszási stílushoz igazítva
Javítsd a fegyvereidet, hogy alkalmazkodhass az ellenséges rajhoz és legyőzzétek azt
Különleges események teszik minden futás friss és emlékezetes

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2014.05.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Hapa Games
Cikkszám
DIGI00656
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ