Arson & Plunder: Unleashed

Arson & Plunder: Unleashed

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
337 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Arson & Plunder egy 2D arcade / beat'em up kaland, mely a 90-es évek műfaji klasszikusán alapul. A klasszikus játékmenet a legújabb fejleményekkel és trendekkel felgyorsult! A tipikus beat'em up stílusban, játszik egy orkot vagy egy elfet, és az ellenség hordáin keresztül végigkísér, hogy megöljen téged "Story módban". Készítheti fel a 4-es csatacsoportot is, hogy mindegyikét összeomlik barátaival co-op módban.

A játék gyönyörű 2D látványterveket, interaktív forgatókönyveket és humoros történetet tartalmaz. Az Ön célja az Arson & Plunder alkalmazásban, hogy több mint 25 különböző küldetést élj át öt nehézségi szint alatt "Story módban". Játék közben mindig válthat az ork vagy az elf között. Ez az elem különösen dinamikusvá teszi a játékot. A kezelőszervek mindig intuitívak és segítenek abban, hogy humorral és cselekedettel teli kalandon átjuthassanak. A "Co-op mód" lehetővé teszi, hogy minden bizarr helyzetet élvezze barátaival. Emellett kipróbálhatja kitartását "Végtelen módban" egy dedikált börtön forgatókönyvben, ellenségei elleni küzdelem mellett!

Storyline

Az Orkok és a tündék a Loidar-fa ősidők óta vannak háborúban. De az
A harcokat egy új és hatalmas ellenség miatt kénytelenek megállítani: Ember, egy gonosz faj, aki el akarja birtokolni szent erdei területeit annak érdekében, hogy minden természeti erőforrást kiaknázhassanak. Tekintettel erre a fenyegetésre, az elfek és az orkok kénytelenek egyezni a fegyverszünetről, és megpróbálni megállítani az inváziós erõket.

Tervet készítenek az emberek és az erdőirtás megállítására: megtalálják a telepített csapatokat a favidék
közelében és legyőzik kapitányukat. A régiót azonban egy mágikus pajzs védi, amelyet brutális erő nem pusztíthat el. Az egyetlen bejutási mód a Milius kő használata, egy mágikus kő, amelyet az erdő szélén található barlangba helyeznek, és az, aki hozzáér, egy másik barlangba szállítja, amely az emberi régió közelében helyezkedik el.

Ez nem az egyetlen probléma; az orkok és az elfek megegyeztek fegyverszünetben, de nem támaszkodnak a többiek képességeire a misszió sikeres elvégzéséhez. Ezért úgy döntenek, hogy külön-külön elküldik minden harc harcosát. Az elfek Tinargeyt (Örök Tűzcsillagot) küldik Gyöngyöt, egy kecses és ügyes elf nőt, aki jól ismeri a Tűz Mesterének ősi titkos művészetét. Orkok elküldték a Vrok Plunder-t, egy nagy harci fejszével felfegyverzett durva vörösborost, akinek halálos volt a karja, lába, állkapcsa és nagy kemény feje.

Mindkét harcos két különböző helyről jut be a barlangba, és gyorsan eljut a mágikus kőhöz, egyszerre elérve azt. A kő teleportálja őket a rendeltetési barlangba, de az eredmény nem a várt: a mágikus utazást nem készítették el egyszerre két lényre, és most az ember és a légy az ork és az elf nő összeolvad.

Tehát most van egy test, amelyet két lény lakott, és amely megtanulja, hogyan hívhatja össze egymás testét, amire szükségük van.

Miután hozzászoktak új testükhöz, bejutnak az ellenséges területekre, átmennek egy közel
erdősített fán, majd egy faluban, és keményebb új ellenségeket találnak. Ezután a hegyek felé mennek, hogy elpusztítsák a varázslót, amely árnyékolta az embereket az emberi területekről. Végül, az orkok és az elfek segítenek hőseinknek, hogy elfoglalják a várot, és befejezzék az emberi kapitányt a palota legmagasabb toronyjában.

A végén a fa ismét biztonságban van, és az orkok és tündék továbbra is boldogan folytathatják véres háborúikat, ám az Arson & Plunder ™ továbbra is csapdába esett ugyanabban a testben, és az erdőben nincs olyan erőteljes varázslat, amely képes a varázslat visszavonására. Tehát, hőseink kell hagyni, hogy egy új küldetés felé nevezett földek, ahol azt mondják, hogy a legerősebb varázslók életét.


Tulajdonságok:
o Kapcsolja ki a karaktert bármikor tetszik a sztori módban
o 2D képregény művészeti stílus
o 5 nehézségi szint
o Több mint 25 küldetések történet módban
o Kihívó főnök harcok

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2015.09.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Headup Games
Cikkszám
DIGI00646
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ