Armikrog

-6%
Armikrog
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
857 Ft
Akció: 808 Ft
Kezdete: 2021.11.27   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Armikrog egy egyedülálló stop motion agyag animációs pont- és kattintásos kalandjáték, amelyet a Jim and the Neverhood földigiliszta alkotói készítettek. Kövesse az űrkutató Tommynaut és vak idegen beszélő kutyájának, a Beak-Beaknak a kalandjait, miközben feltárják és rejtvényeik megoldása révén elragadják az erőd rejtélyeit, amelyek fogságban tartják őket!

• Kövesse az űrkutató Tommynaut és vak idegen beszélő kutyájának, a Beak-Beaknak a kalandjait, miközben feltárják és rejtvényeik megoldása révén elfogják a vár titkait, amelyek fogságban tartják őket!
• Kedves karakterek, amelyeket Doug TenNapel Jim földigiliszta alkotója tervezett, és amelyeket a The Neverhood alkotói, Ed Schofield és Mike Dietz fejlesztettek ki.
• A gazdag hangátadó tehetségek életre kelti Armikrog karakterét, köztük a közismert színészeket, Jon Heder-t (Napoleon Dynamite), Rob Paulsen-t (Pinky and the Brain) és Michael J. Nelson-t (a Mystery Science Theatre 3000).
• Eredeti filmzene, amelyet Terry Scott Taylor amerikai dalszerző és hangszerző készített és rögzített.

Adatok
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Versus Evil
Cikkszám
DIGI00631
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP +
Memória: 2 GB RAM
Grafika: Pentium 4 vagy azzal egyenértékű
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 2 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.