Armello

Armello
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 198 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Armello egy nagyszerű kalandjáték, amely három játékstílust ötvöz; A kártyajátékok mély taktikája az asztali társasjátékok gazdag stratégiájával, egy karakter szerepjáték rendszerrel kombinálva.

Az Armello egyik klánjának hősként keresni fog, felvázolhat, ügynököket kölcsönzhet, felfedezhet, legyőzhet szörnyeket, varázslatokat vethet és szembeszállhat más játékosokkal, szem előtt tartva egy végső célt - a palota megrohamozása és királyvá válása, vagy Armello királynője. Az Armello Királyság ugyanolyan veszélyes, mint gyönyörű, veszélyei, banai és banditái minden sarkon elbújnak, és a rothadásnak nevezett terjedő korrupció nem hagy érintetlen lényt.

ArmelloA League of Geeks arra törekszik, hogy forradalmasítsa a digitális társasjátékokat és kártyajátékokat, miközben gazdag világot biztosít a játékosoknak, amelyen belül képesek készíteni saját epikus kaland történeteiket. A cél egy gazdag játék létrehozása volt, amely tele van hátsó zsinórral, szoros borotvákkal, összetört szövetségekkel, rúzsokkal és üres ígéretekkel - ez egy tökéletes játék, amelyet online lehet játszani a barátaival.

Adatok
Megjelenés
2015.08.31
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Geeta Games
Cikkszám
DIGI00630
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 (64 bites)
Processzor: Kétmagos 2.0 GHz-es (SSE2)
Memória: 2 GB RAM
Grafika: DirectX 10 SM4.0 képes GPU 1 GB VRAM-mal
DirectX: Verzió: 10
Tárhely: 4 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb (64 bites)
Processzor: Négymagos 2.5GHz (SSE2)
Memória: 4 GB RAM
Grafika: DirectX 11 SM4.0 képes GPU 2 GB VRAM-mal
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 4 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.