Armello

Armello

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 620 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Armello egy nagyszerű kalandjáték, amely három játékstílust ötvöz; A kártyajátékok mély taktikája az asztali társasjátékok gazdag stratégiájával, egy karakter szerepjáték rendszerrel kombinálva.

Az Armello egyik klánjának hősként keresni fog, felvázolhat, ügynököket kölcsönzhet, felfedezhet, legyőzhet szörnyeket, varázslatokat vethet és szembeszállhat más játékosokkal, szem előtt tartva egy végső célt - a palota megrohamozása és királyvá válása, vagy Armello királynője. Az Armello Királyság ugyanolyan veszélyes, mint gyönyörű, veszélyei, banai és banditái minden sarkon elbújnak, és a rothadásnak nevezett terjedő korrupció nem hagy érintetlen lényt.

ArmelloA League of Geeks arra törekszik, hogy forradalmasítsa a digitális társasjátékokat és kártyajátékokat, miközben gazdag világot biztosít a játékosoknak, amelyen belül képesek készíteni saját epikus kaland történeteiket. A cél egy gazdag játék létrehozása volt, amely tele van hátsó zsinórral, szoros borotvákkal, összetört szövetségekkel, rúzsokkal és üres ígéretekkel - ez egy tökéletes játék, amelyet online lehet játszani a barátaival.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2015.08.31
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Geeta Games
Cikkszám
DIGI00630
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ