Arma 3 Laws of War (DLC)

Arma 3 Laws of War (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 453 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fedezzen fel egy másik perspektívát a csatatéren egy humanitárius frakció, kisteherautó, drón, mini-kampány és még sok más hozzáadásával a Warma 3 War of War DLC-ben.
Adomány
A Bohemia Interactive nettó bevételének az Arma 3 háború törvényei 2017. évi közvetlen értékesítéséből (nem a csomagok részeként) a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottságának (ICRC) adományoztak. A begyűjtött és adományozott összeg 176 667 dollár volt. További részletekért kérjük, olvassa el a bejelentést . Köszönjük mindenkinek a hozzájárulást!
Főbb jellemzők
Nemzetközi Fejlesztési és Segítségnyújtási Projekt (IDAP) - Ez az új frakció, az IDAP, egy nem kormányzati szervezet, amely a humanitárius katasztrófákra való gyors reagálásra szakosodott. A frakció új IDAP márkájú ruházatból és felszerelésből áll, beleértve a speciális szerepek, például a Robbanásveszélyes Osztály-ártalmatlanítási szakemberek ruháit, valamint számos más szerszámot, kellékanyagot és egyéb elemet.
Mini háború "Háború maradványai" - Vegyük Nathan MacDade IDAP robbanóanyag-szakember szerepét, akinek a feladata az aknák azonosítása és deaktiválása az Alti és a Stratai Köztársaság háborúja után. Miközben egy nyomozó újságíró interjút készít, felfedi az Oreokastro városában történt eseményeket, az eseményeket a különböző felek szempontjából megtapasztalva, olyan emlékekkel, amelyek több időtartamra terjednek ki.
A Van - IDAP egy új kisteherautót használ, amely többféle változatban érkezik, összesen több mint húsz egyedi májzsalával. Mindegyik változat meghatározott célokat szolgál, mint például a rakománylogisztika vagy az emberek szállítása. Rendelkezésre áll egy mentővariáns is.
Hasznos és bontó drón - Az IDAP rendelkezik egy új drónnal, amely lehetővé teszi a rakomány vagy a készlet gyors szállítását egy adott helyre. Az IDAP aknamentesítési műveleteinek részeként a drón speciális változatát használják.
APERS akna adagoló - Az APERS akna adagoló hatékony, ám vitatott területű tagadó fegyverrendszer. Általában csak kétségbeesett helyzetekben használják, és pusztító hatásokkal is járhat még a konfliktus vége után is.
Mellények, táskák, fejfedők és arcruhák - Különböző darab új felszerelés kapható feladatai elvégzéséhez. Ide tartoznak a biztonsági mellények, a hordtáskák, a kemény kalapok és a sisakok, a fülvédők, a védőszemüveg és még sok más.
Kiegészítő tartalom - A War DLC törvényei különféle különféle kiegészítő tartalmakat adnak hozzá, mint például az új kisteherautó és a drón időpróba-kihívásai, mentősök felszerelése és egy kiképző bánya.
Platform frissítése
A háború DLC Arma 3 törvényeit egy jelentős Arma 3 platformfrissítés támogatja, új tartalommal és szolgáltatásbővítéssel . A platformfrissítés az Arma 3 összes tulajdonosának ingyenes .
Támogató szolgáltatásbővítmények
Klaszter sztrájkok és UXO - A finomított klasztercsapások rendkívül pusztító hadviselési formát jelentenek, míg a fel nem robbant lőszer nemrégiben bevezetett szimulációja azt jelenti, hogy egyes klaszterbombák valószínűleg nem robbannak fel az ütközések során.
Aknák - A bányák (és más robbanóanyagok) azonosításának és tisztításának számos javítása kézi folyamatot eredményez, nagyobb hangsúlyt fektetve az aknadetektor eszközre.
Szórólapok - Az információs brosúrákat az égboltból le tudja dobni az új Utility Drone használatával, amelyet a földön élő emberek felvehetnek és elolvashatnak. A saját szórólap terveit alkalmazhatja a saját egyedi forgatókönyveire is.
LOAC - A terepi kézikönyv új kiegészítései lefedik a fegyveres konfliktus törvényeit, míg az Arma 3 homokozó kis aprításai szintén javítják a LOAC játékbeli ábrázolását.
Támogató tartalom
Vitrin IDAP és háború törvényei - Két új egyedi forgatókönyv bemutatja a DLC új frakcióját és témáját. A Showcase IDAP alatt meglátogatja a szervezet egyik nyitott napját az Altis-en. míg a Showcase Laws of War egy IDAP képzésen vesz részt.
További IDAP-tartalom - Működésük támogatása érdekében az IDAP hozzáféréssel rendelkezik sürgősségi és orvosi ellátáshoz, például kartondobozokhoz, élelmiszerzsákokhoz, vizes palackokhoz, takarókhoz, hordágyakhoz, IV-zsákokhoz, testzsákokhoz és még sok máshoz.
Kazettás bombák - Három új frakcióspecifikus kazettás lőszer telepítése a repülőgépekről, de a fel nem robbant lőszerekkel is foglalkozni kell, amelyek utólag elmaradhatnak.
Dekorációs tárgyak - Az IDAP-specifikus kellékek mellett számos új dekorációs tárgy is kapható, köztük menhelysátrak, külön padlóvászonok, új bútorok, légkondicionáló egység és műanyag hálókerítések.
Hivatalos Soundtrack - Hallgassa meg a kifejezetten ehhez a DLC-hez írt új zeneszámokat.
Steam Teljesítmények - Oldja fel az új tartalommal kapcsolatos további Steam Teljesítmények sorozatát.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017. 09. 07.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bohemia Interactive
Cikkszám
DIGI00617
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ