Arma 3 - Helicopters (DLC)

Arma 3 - Helicopters (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 428 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Repüljön a vadonatúj CH-67 Huron és a Mi-290 Taru nehéz emelő helikopterekre és a Master Sling Loading-ra, hogy földi támogatást nyújtson az Arma 3 helikopterek DLC-jében.
Főbb jellemzők
CH-67 Huron - A CH-67 Huron ikermotoros, tandemrotoros, nehéz emelő helikopter. Elsődleges szerepe a csapatok, járművek és rakományok szállítása. A Huron két változatban létezik. A fegyveres változat két oldalsó fegyvert tartalmaz, amelyek 6,5 mm-es gyűjtőpisztollyal rendelkeznek, míg a szállítási változat két további utashelyre cseréli a fegyvereket.
Mi-290 Taru - A Mi-290 Taru egy nehéz haszonjármű, koaxiális rotorokkal és egyedi moduláris felépítésű. A missziós hüvelyek lehetővé teszik a Taru számára, hogy különféle szerepekre szolgáljon. Szállíthat rakományokat, csapatokat és csatatéren szállítmányokat (lőszerek, üzemanyag, javítóberendezések és orvosi felszerelések). A helikopter könnyű járműveket is képes emelni a hevederek betöltési képességének köszönhetően.
Showcase Sling Loading - Fedezze fel az új Sling Loading funkciót, és használja a nehézszállító helikopterét a NATO-erők Altis-on való támogatására.
Időpróbák - Nyerje meg az aranyérmet, és állítsa be a rekordidőt négy exkluzív helikopter időpróba során.
Platform frissítése
Az Arma 3 Helicopters DLC-t egy jelentős Arma 3 platformfrissítés támogatja, amely számos új tartalmat és funkciót tartalmaz . A platformfrissítés az Arma 3 összes tulajdonosának ingyenes.
Támogató tartalom
Támogatja az MP módot - Egy új, ágazati vezérlés által ihletett mód arra hívja fel a játékosokat, hogy szállítsanak egységeket a csatatéren és környékén, és logisztikai támogatást nyújtsanak a készlet szállításával és a medevac műveletek végrehajtásával.
VR Training - Négy új kurzus, amely segít megtanulni a helikopter repülésének művészetét.
Tárgyak - Különböző új objektumok, kezdve a leszállási peronokig, kötelekig és motordarukig az Arma 3 tartalom készítői számára.
Támogató szolgáltatások
Speciális repülési modell - Válassza ki a RotorLib által hajtott alternatív repülési dinamikát az összes Arma 3 hivatalos helikopter számára.
Sling rakodás - Hordozjon helikopterek alatt kívülről lehajtott rakományt, és használja a kötéltechnikát más hűvös célokra.
Tüzelés a járművekből - Használjon személyes fegyvereit speciális utaspozíciókon járművek széles választékában.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2014. 11. 04.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bohemia Interactive
Cikkszám
DIGI00610
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ