Arma 2: Operation Arrowhead

-8%
Arma 2: Operation Arrowhead
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
442 Ft
Akció: 406 Ft
Kezdete: 2021.11.27   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az eredeti Arma 2-ben szereplő csernarusz konfliktus után három évvel új válsággóc alakul ki a zöld-tengeri régióban. Az Egyesült Államok hadseregének vezetésével koalíciós erőket vetnek be Takisztánban a béke gyors helyreállítása és a további civil áldozatok megelőzése érdekében.
A Bohemia Interactive díjnyertes PC-s katonaiszimulátor-sorozatának e legújabb részében a játékos az Egyesült Államok hadseregének különféle beosztásaiban szállhat hadba; az egyszerű gyalogostól kezdve a specialistákon át repülőgép-pilótáig vagy harckocsizóig bezárólag.
A tíz évnyi tapasztalatra és folyamatos játékmotor-fejlesztésre építő Arma 2: Operation Arrowhead a világ legvalószerűbb harctéri környezetével büszkélkedhet. Valósághű ballisztikai- és megpattanási-, anyag-átütési, és hőleképezési modellezést használ, valós idejű nappal/éjszaka ciklussal, valamint dinamikus szél-, időjárás- és környezeti-hatásokkal rendelkezik.
MEGJEGYZÉS:
Az Arma 2: Operation Arrowhead önálló játék, nem szükséges hozzá az eredeti Arma 2.
Fő jellemzők:
ÚJ JÁTÉKTARTALOM: Új hadjárat-történet mind egy-, mind többjátékos módban. Gyakorló és egyedi küldetések, valamint többjátékos módok széles választéka.


HATALMAS JÁTÉKVILÁG: Három teljesen új, közép-ázsiai stílusú, nagyméretű terület kiterjedt városi, sivatagi és hegyvidéki tereppel, valamint teljes mértékben rombolható, interaktív környezettel.


TÖKÉLETES HÁBORÚS ÉLMÉNY: Páratlan, az eredeti Arma 2-höz szervesen kapcsolódó harci szimuláció.KÜLÖNLEGES JÁTÉKELEMEK: Felszerelést tartalmazó lecsatolható hátizsák, fejlett optikai fegyverirányzékok, anyagáthatolás-modellezés, valós időben szimulált irányítású pilóta nélküli repülőgépek (UAV), döntési szabadság és következményekkel járó tettek.

ÚJ EGYSÉGEK ÉS JÁRMŰVEK: Több frakció minden oldal számára, például US Army, ENSZ, Takisztáni Hadsereg, és gerillák, összesen háromszáz fölötti számú új egység, fegyver és jármű.


KÜLDETÉSSZERKESZTŐ: Tervezz saját küldetéseket az intuitív, könnyen használható szerkesztővel, és válj minden idők egyik legnagyobb és legkreatívabb PC-s játékosközösségének részévé.


JÁTÉK-MÓDOSÍTHATÓSÁG: Készíts saját egyedi játéktartalmat a mindenre kiterjedő szerkesztőeszköz-készlet (ingyenes SDK) segítségével; a játék módosíthatóságának csupán a képzelőerőd szab határt.


SOKOLDALÚ TÖBBJÁTÉKOS JÁTÉK: Játszd végig a hadjárat küldetéseit együttműködő módban, vagy csatlakozz a hatalmas többjátékos csatákhoz akár ötven játékos ellen.CSALÁS ELLENI VÉDELEM: Opcionális BattlEye (http://www.battleye.com) csalásgátló rendszer segíti a dedikált szerverek védelmét. A BE ezen felül lehetővé teszi a dedikált szerver-szoftver 'RCON' (távfelügyelt) módú üzemeltetését.


DEDIKÁLT SZERVER: A zökkenőmentes többjátékos játékélmény biztosításához dedikált szerver-szoftver áll rendelkezésre Windows (a játékhoz mellékelve) és Linux (a játék weboldaláról letölthető) operációs rendszerekre.

Adatok
Műfaj
Akció, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2010.06.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Bohemia Interactive
Cikkszám
DIGI00601
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Operációs rendszer: Windows XP vagy Windows Vista
Processzor: Intel Core 2.4 GHz vagy AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
Memória: 1 GB
Grafika: Nvidia Geforce 8600GT vagy ATI Radeon 3650 vagy gyorsabb, Shader Model 3 és 512 MB VRAM
DirectX®: DirectX 9.0c
Merevlemez: 10 GB szabad terület

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7
Processzor: Intel Core i5 vagy AMD Athlon Phenom X4 vagy gyorsabb
Memória: 2 GB
Grafika: Nvidia Geforce GTX 260 vagy ATI Radeon HD 5770 vagy gyorsabb, Shader Model 3 és 896 MB VRAM
DirectX®: DirectX 9.0c
Merevlemez: 20 GB szabad terület
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.