Arizona Sunshine

Arizona Sunshine
Arizona Sunshine
Arizona Sunshine
Arizona Sunshine
Arizona Sunshine
Arizona Sunshine

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 105 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Arizona Sunshine®
* Tartalmazza az ingyenes kétlábú, az Old Mine & Undead Valley frissítéseket. * A

virtuális valóság megfelel a zombi apokalipszisnek! Az Arizona Sunshine® egy első személyű lövöldözős játék, amelyet kizárólag a VR-nek fejlesztettek ki, és akár három túlélőt is elmeríthet a zombik által túlléptetett poszt-apokaliptikus Délnyugat-Amerikában.

Amikor egy rádióban egy emberi hang villanását hallja, reményei növekednek - vannak túlélők a poszt-apokaliptikus Grand Canyon állam hólyagos hőjében! A mozgásvezérelt fegyverekkel, valamint az út mentén található ritka lőszerekkel és fogyóeszközökkel felfegyverkezve, a túlélők kétségbeesett keresésekor navigálnia kell az agyadhoz érkező zombik hordáin.

Kizárólag a VR számára készült, az Arizona Sunshine® a zombi apokalipszis közepére helyezi Önt. Túlélje meg az önállóságot vagy egyesítse erőit túlélőkkel, valós mozdulatokkal kezelje fegyvereit, és szabadon fedezze fel a poszt-apokaliptikus világot a VR-ben. Az élőholttat pihenőhelyre állítása izgalmasabb, mint valaha.

Co-op multiplayer : Egyesítsen erőket egy barátjával co-op kampány módban vagy multiplayer Horde módban akár négy játékos számára. De vigyázz, a melegebb agy több éhes élőhalottat jelent.
Valódi fegyverkezelés : VR mozgásvezérlőkkel kezelje a 25 feletti fegyvereket valós mozgásokkal. Támadjon fel a támadásokra, kezelje a lőszert és célozza meg a látnivalót, hogy az ellenségeit élőhalott darabokra robbantza.
Teljes méretű kampány : Beépített, harapós méretű VR darabokat tartalmaz, amelyek együttesen egy teljes narratívát alkotnak. A kampány lehetővé teszi, hogy belépjen egy rövid munkamenetbe, vagy maradjon a teljes úthoz.
Ingyenes felfedezés : Haladjon korlátozás nélkül, hatalmas délnyugat-amerikai környezet felfedezésére, ideértve az áruló kanyonokat és a mély, sötét aknákat.
Magával ragadó zombi túlélés : Óvja a környezetet, fosztogassa el élőhalott ellenségeit, és kezelje a lőszereit és fogyóeszközeit a túlélésért folytatott harcban, amely minden eddiginél magával ragadóbb, mint a VR.
Példátlan VR-realizmus : Ha az Intel® Core ™ i7 processzorral vagy azzal egyenértékű processzorral működik, az Arizona Sunshine példátlan realitást kölcsönöz a VR-játékoknak zombi csonkítással, pusztítható környezettel, valamint általános filmművészeti és magával ragadó élménnyel.
Csak VR-ben : Az Arizona Sunshine® egy VR lövöldözős készülék, amelyet kizárólag VR-hez terveztek. Lépjen be egy zombi apokalipszis közepébe, mintha valóban ott lennél, és vegye fel az élőhalottot, mint valaha.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2016.12.05
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Subvert Games
Cikkszám
DIGI00594
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7 - 64 bit

Processzor: Intel i5-4590 egyenértékű

Memória: 8 GB RAM

Grafika: NVIDIA GTX 970 / AMD egyenértékű

Tárhely: 12 GB szabad hely