Arida: Backland's Awakening

Arida: Backland's Awakening
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
478 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A szárazság következményeivel szembesülhet ebben a történelmi egyjátékos játékban, amely ötvözi a túlélés és a kaland elemeit .

Csatlakozzon a Cícera-hoz, hogy élvezze a túlélés és a kaland utazását a tizenkilencedik század brazil hátsó területein . Gyűjtsön erőforrásokat, készítsen eszközöket, megtanulja a túlélést és a többi szereplővel való interakciót. Légy erőteljes, szerezz hitet és bölcsességet az aszály által sújtott régiók felfedezéséhez és többet megtudhat sorsáról.
Felszerelt vállalkozásra
A hátsó területeken való túléléshez szükség van néhány felszerelésre . Használja a machete-ot és a kapát olyan lényeges műveletekhez, mint például a víz elnyerése, az utak megnyitása vagy a kukorica növényének vágása. De ne felejtsük el, hogy van egy maroknyi köszörűkő, mert a tompa felszerelésnek nincs értelme!
Készüljön fel a receptekkel
A hátsó területeken élni bölcsnek kell lennie. Az állat- és növényvilág szokatlan, ezért próbálja meg megismerni a régió tipikus elemeivel való kézműves receptjeit . Lehet, hogy egy nap át kell mennie a vidéken ...
Interakció a túlélés érdekében
Az éhezés és a szomjúság nagyon kegyetlen lehet a szárazság idején a hátsó területeken. Kérjen segítséget a falu vezetőinek és oldja meg küldetéseiket , hogy vizet és ételt szerezzen.
Fedezze fel, hogy megismerje
Fedezze fel a legkülső régiókat, hogy többet megtudjon a hátsó vidékről, és megtalálja az úton maradásához szükséges erőforrásokat. A teljes készlet mindig jó ötlet!
Tanulmányi történetek
A brazil hátsó táj különleges hely, sok történettel, amelyek csak ott történnének meg. Keresse fel a gyűjthető elveszett tárgyak keresését, és többet megtudjon a hátsó táj legendáiról.

Az aszály ezúttal sokkal erősebb lett, és megváltoztatta a hátsó vidék mindennapi életét. Sok ültetvény elveszett, állatok elpusztultak, és a családok elhagyták otthonaikat. Ebben a forgatókönyvben él Cícera, egy kíváncsi fiatal lány, aki nagyapja és más falusiak tanácsát használja, hogy megtanulja, hogyan kell túlélni és erősíteni magát, hogy szembenézzen a szárazsággal, és megvalósítsa legnagyobb álmát: a hátsó térségek feltárása, hogy újraegyesüljön a szüleivel.

Arida: A Backland's Awakening az első három játék közül, amelyek Cicera utazásáról szólnak a tizenkilencedik század brazil hátsó partján. Kövesse az Aoca Game Lab közösségi hálózatait, hogy kapcsolatban maradjon az Arida projekt hírekkel. Gyere és készítsd el ezt a történetet velünk!

Indie csapat vagyunk, amely 7 brazil bravúrból áll. Mélyen hiszünk a játékok kifejező erejében, és arra törekszik, hogy az általunk kifejlesztett projektek révén kommunikáljunk azokkal az értékekkel, amelyekben hiszünk. Az Arida az első projektünk, és óriási öröm számunkra, hogy megosztjuk veled.

Adatok
Megjelenés
2019.08.16
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Aoca Game Lab
Cikkszám
DIGI00592
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb
Processzor: Kétmagos processzor, 2,6 GHz vagy nagyobb
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce GTX560 2 GB vagy újabb
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 2 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb
Processzor: Intel Core i5 2,6 GHz vagy újabb
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX1050 4GB vagy hasonló
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 2 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.