Arcade Spirits

Arcade Spirits
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 272 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Arcade Spirits, egy romantikus vizuális regény, a 20XX évben beállított alternatív ütemtervet követi, ahol az 1983. évi videojáték-összeomlás soha nem történt meg. A viharos munkatörténet után munkahelyet kap a Funplex-ben, egy népszerű arcade-ban, ahol egyedülálló személyiségek és ügyfelek ad otthont. Hol fog eljutni ez az újonnan talált munka? Kivel találkozol az út mentén? Megtalálja a keresett romantikát?


Tervezze meg saját karakterét az alapoktól kezdve - a névmás, a frizura, a bőr tónusa, a hajszín, a szemszín és még sok más teljesen testreszabható, és a játék során tükröződik mind a játékban, mind a grafikában!

A szerepjáték-alapú választásokkal képességeid szerint bármilyen módon megnövelheti személyiségét és kapcsolatait; Barátság, platonikus vagy valami intim! Keményen dolgozzon és építse ki a kívánt kapcsolatot összesen hét romantikus karaktertel!

Az Identity Identifier System vagy az IRIS nyomon tudja követni a kapcsolat státusát az Arcade Spirits összes szereplőjével, valamint személyiségjegyeit, a Quirky, Steady és kedves, Gutsy és alapvetően.

Mindent, amelyet az Arcade Spirits-ben választottál, a kapcsolataitól a személyiségéig, a válságkezelési pillanatokig és számtalan más döntéssel, hatással lesz az arcade jövőjére!

Adatok
Megjelenés
2019.02.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Fiction Factory Games
Cikkszám
DIGI00569
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP
Processzor: 1 GHz-es Intel vagy AMD processzor
Memória: 1 GB RAM
Grafika: DirectX vagy OpenGL kompatibilis kártya
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 100 MB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows Vista vagy újabb
Memória: 1 GB RAM
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.