Apotheon

Apotheon

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 458 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Olympus istenei elhagyták az emberiséget, hagyva, hogy jóindulatuk nélkül elpusztuljanak. Vedd fel az istenek elleni fegyvereket, mássz fel az Olimpusi hegyre, és vegyél magadnak isteni erõket, hogy biztosítsd az emberiség fennmaradását!
Az Apotheon egy gyors és brutális 2D akciójáték, feltűnő művészeti stílusú és hősi narratívával, amely az ókori görög mitológián alapul.

Jellemzők:
-Brutális és véres bronzkorú harc! Öld meg ellenségeidet kardokkal, lándzsákkal, nyilakkal és más ősi háborús fegyverekkel.
- Fedezze fel az Olympus-hegy hatalmas nyitott világát! Harcolj mitikus lényekkel és keresse meg az isteni kincset az Artemis erdőiben, az Apollói palotákban és az istenek más szentélyein.
- Vezesse Nikandreos, az emberiség utolsó hősének emelkedését. Kölcsönhatásba léphet egy teljesen hangszeres legendás karakter színes szereplőivel, a gazdag egyjátékos élmény alatt.
-Kihívás a barátok egyetlen harcot! Az egyik a helyi multiplayer és a többiek között vegye figyelembe képességeit Görögország többi potenciális hősével szemben.
-További információ a görög mitológiáról! Apotheon megpróbálja hű maradni a forrásanyagához. Olvassa el az Iliad részletét a Diomedes-ről, mielőtt Xiphos-ot ragaszkodna az Aspisz-be.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2015.02.03
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Alientrap Games
Cikkszám
DIGI00555
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ