Apotheon

Apotheon
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 019 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Olympus istenei elhagyták az emberiséget, hagyva, hogy jóindulatuk nélkül elpusztuljanak. Vedd fel az istenek elleni fegyvereket, mássz fel az Olimpusi hegyre, és vegyél magadnak isteni erõket, hogy biztosítsd az emberiség fennmaradását!
Az Apotheon egy gyors és brutális 2D akciójáték, feltűnő művészeti stílusú és hősi narratívával, amely az ókori görög mitológián alapul.

Jellemzők:
-Brutális és véres bronzkorú harc! Öld meg ellenségeidet kardokkal, lándzsákkal, nyilakkal és más ősi háborús fegyverekkel.
- Fedezze fel az Olympus-hegy hatalmas nyitott világát! Harcolj mitikus lényekkel és keresse meg az isteni kincset az Artemis erdőiben, az Apollói palotákban és az istenek más szentélyein.
- Vezesse Nikandreos, az emberiség utolsó hősének emelkedését. Kölcsönhatásba léphet egy teljesen hangszeres legendás karakter színes szereplőivel, a gazdag egyjátékos élmény alatt.
-Kihívás a barátok egyetlen harcot! Az egyik a helyi multiplayer és a többiek között vegye figyelembe képességeit Görögország többi potenciális hősével szemben.
-További információ a görög mitológiáról! Apotheon megpróbálja hű maradni a forrásanyagához. Olvassa el az Iliad részletét a Diomedes-ről, mielőtt Xiphos-ot ragaszkodna az Aspisz-be.

Adatok
Megjelenés
2015.02.03
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Alientrap
Cikkszám
DIGI00555
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: XP / Vista / Windows 7
Processzor: Kétmagos processzor (Intel Dual Core 2.0 GHz vagy AMD Athlon X2 5200+ 2,6 GHz)
Memória: 1 GB RAM
Grafika: A DirectX 9.0c kompatibilis
DirectX: Verzió: 9.0c
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártyák
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.